Портал в режимі тестування та наповнення
В Одесі поліцейські викрили розповсюджувача наркотиків
Опубліковано 27 листопада 2023 року о 11:00

Правоохоронці вилучили різноманітний «товар» у правопорушника і повідомили йому про підозру. Чоловіку загрожує до 10-ти років ув’язнення.

Співробітники управління карного розшуку ГУНП в Одеській області затримали одесита на Адміральському проспекті, щойно він забрав з поштомату посилку з черговою партією заборонених речовин рослинного та синтетичного походження. Викликані на місце події слідчі Одеського районного управління поліції № 1 вилучили у чоловіка вакуумований пакет з особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено – канабісом, що було підтверджено за допомогою експрес-тесту, а також 17 зіп-пакетів, які містили 30 пігулок різних кольорів, кристалічні та порошкоподібні речовини білого кольору, зі слів затриманого – «солі», «екстазі» і «амфетамін».

Чоловік зізнався, що заборонені засоби замовляв через один із месенджерів, отримував їх поштою, вдома фасував, а потім розкладав по «закладках». Зі схованок, які він зробив днем раніше на вулиці Літературній, поліцейські вилучили шість пакетиків з речовинами синтетичного походження. 

Під час обшуку за місцем мешкання правопорушника поліцейські також виявили 88 колб та понад 70 зіп-пакетів з аналогічними речовинами та таблетками, порожні пластикові колби, пакувальний матеріал та електронні ваги. У мобільному телефоні затриманого була інформація, що підтверджує його протиправну наркодіяльність.

Усі вилучені засоби поліцейські скерували на експертизу.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. За клопотанням слідчих підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», - розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Марина Самокиш.

Наразі правоохоронці вживають заходів щодо встановлення каналу надходження до підозрюваного забороненої речовини. 

Слідство триває.

Одеське районне управління поліції №1


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux