Портал в режимі тестування та наповнення
Болградські поліцейські затримали кур’єрку забороненої в обігу особливо небезпечної психотропної речовини
Опубліковано 11 квітня 2024 року о 12:00

Громадянка постачала «товар» закладчиці з Ізмаїла в Болград. Обом жінкам повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи. За скоєне їм загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, нещодавно у Болграді співробітники територіального підрозділу поліції затримали 24-річну місцеву жительку, яка займалася збутом особливо небезпечної психотропної речовини, роблячи «закладки» по місту. У правопорушниці поліцейські  вилучили 29 згортків з PVP, обіг якого заборонено. Ще 11 пакунків з аналогічним вмістом вилучили зі схованок, які вона встигла зробити. Належність речовин до психотропу правоохоронці підтвердили експрес-дослідженням. Слідчі повідомили жінці про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечної психотропної речовин, за попередньою змовою групою осіб, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні психотропні речовини. А суд обрав їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

В ході проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що відправляла «товар» закладчиці 42-річна жителька міста Ізмаїл. Під час санкціонованого обшуку у її помешканні поліцейські виявили 60 пакетиків із психотропною речовиною PVP, ваги, пакувальний матеріал та мобільний телефон з інформацією, що підтверджує її причетність до протиправної діяльності. Психотропи перевірені експрес-дослідженням і скеровані на експертизу.

«Ми зібрали достатньо доказів і під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури повідомили кур’єрці про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних психотропних речовин, за попередньою змовою групою осіб, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні психотропні речовини. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В ході слідства ми встановлюватимемо шляхи надходження забороненої речовини до затриманої», - повідомив т.в.о. начальника Болградського районного відділу поліції Роман Михайлов.

Слідство триває.

Відділення поліції №2

Болградського районного відділу поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux