Портал в режимі тестування та наповнення
Жителю Одеси загрожує до семи років ув’язнення за оборудки з порнографічним контентом та обмеженим в обігу психотропом
Опубліковано 03 лютого 2024 року о 11:45

Поліцейські повідомили молодикові про підозру у виготовленні та розповсюдженні порнографії, а також незаконному придбанні та зберіганні психотропної речовини у великих розмірах.

Викрили зловмисника співробітники відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 спільно з працівниками управління міграційної поліції  ГУНП в Одеській області. 

«Правоохоронці встановили, що молодик протягом шести місяців адміністрував і завантажував на створений ним же інтернет-ресурс відеоролики порнографічного характеру. Заборонений контент зловмисник створював, знімаючи на мобільний телефон статеві акти зі своєю дівчиною. Остання була переконана, що бойфренд створює фільми за їх участю для домашнього архіву. Але молодик мав свої плани щодо отримання доходів за рахунок поширення в Інтернеті порнографічних сюжетів», - розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Олена Сарсакова.

Також капітан поліції зазначила, що під час санкціонованого обшуку в орендованій правопорушником квартирі поліцейські вилучили його мобільний телефон та ноутбук з інформацією, що підтверджує протиправну діяльність. Крім цього, виявили обмежену в обігу психотропну речовину метамфетамін вагою майже шість грамів. Її походження та вага підтверджені експертним висновком. Молодик не зізнався, де придбав психотроп, але сказав, що зберігав його для власного вживання.

За наявності достатніх доказів слідчі повідомили правопорушнику про підозру:

- у виготовленні і зберіганні відеопродукції порнографічного характеру з метою розповсюдження та розповсюдженні відеопродукції порнографічного характеру, вчинені повторно (ч.ч. 2, 3 ст. 301 Кримінального кодексу України);

- у незаконному придбанні та зберіганні психотропної речовини у великих розмірах без мети збуту (ч. 2 ст. 309 ККУ).

Відповідно до чинного законодавства правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

Слідство триває під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси.

Одеське районне управління поліції №1


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux