Портал в режимі тестування та наповнення
Збував PVP та кокаїн: одеські поліцейські викрили молодика у незаконних оборудках з психотропними речовинами та наркотичними засобами
Опубліковано 23 лютого 2024 року о 14:15

Зловмисника затримали за місцем мешкання «на гарячому», безпосередньо після продажу наркотику. Правопорушнику повідомили про підозру й помістили під варту. За скоєне йому загрожує до десяти років увʼязнення з конфіскацією майна.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські задокументували, як зловмисник двічі збув психотроп і наркотик. Один раз «клієнт» придбав у нього пакетик з PVP за 1,4 тис. гривень, який фігурант сховав під сходами у парадній багатоповерхівки на вулиці Болгарській. Другий раз правопорушник збув покупцеві пакетик з кокаїном за аналогічну ціну у квартирі в тому ж будинку, де до цього зробив «закладку». Там поліцейські його і затримали.

Слідчі вилучили з незаконного обігу особливо небезпечну психотропну речовину PVP та наркотичний засіб кокаїн, походження яких підтвердили за допомогою експертного висновку та експрес-тесту, а також гроші, отримані правопорушником за збут.  

Крім цього, за місцем мешкання фігуранта поліцейські провели санкціонований обшук, під час якого вилучили банківську картку, мобільний телефон, електронні ваги, декілька ємностей зі схожою на PVP речовиною та інші речі, що становлять інтерес для слідства. 

В ході слідства поліцейські встановили, що наркотики та психотропи правопорушник придбав через одну із соціальних мереж у невстановленої наразі слідством особи та збував громадянам шляхом «закладок» або особисто.

«Ми затримали правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також збуті особливо небезпечної психотропної речовини та наркотичного засобу, зокрема вчиненому повторно. Згідно із санкцією ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, за скоєне чоловіку загрожує від шести до десяти років увʼязнення з конфіскацією належного йому майна. Суд задовільнив наше клопотання і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває. Вживаються заходи щодо встановлення особи, у якої правопорушник придбав заборонені в обігу речовини», - зазначив старший слідчий відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Євгеній Єремейчук.

Одеське районне управління поліції № 1


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux