Портал в режимі тестування та наповнення
В Одесі поліцейські затримали місцеву мешканку за незаконні оборудки з особливо небезпечними психотропними речовинами
Опубліковано 29 травня 2024 року о 09:20

Правоохоронці повідомили 42-річній зловмисниці про підозру та помістили її під варту. Жінці загрожує щонайменше шість років ув’язнення з конфіскацією майна.

В ході досудового розслідування слідчі відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 та оперативники управління карного розшуку ГУНП в Одеській області задокументували, як жителька Пересипського району двічі збула співмістянину по два пакетики з PVP. 

Поліцейські затримали правопорушницю відразу після другої оборудки. 

«Товар», належність якого до категорії психотропних речовин підтверджено висновком проведеної експертизи та результатом експрес-дослідження, слідчі з незаконного обігу вилучили.  А провівши за місцем мешкання фігурантки санкціонований обшук, поліцейські виявили ще один пакетик з кристалічною синтетичною речовиною, яка, зі слів жінки, також є психотропною. Її слідчі теж скерували на експертизу. Крім того, в квартирі містянки поліцейські виявили та вилучили електронні ваги, мобільний телефон з інформацією, що підтверджує її протиправну діяльність, та інші речі, що становлять інтерес для слідства. 

За висновками експертів та на підставі інших доказів, які будуть зібрані під час розслідування, слідчими буде надано кінцеву правову кваліфікацію всім діям порушниці та висунуто обвинувачення, яке і скерують до суду.

«Наразі ми зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури повідомили громадянці про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечної психотропної речовини, зокрема повторно. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Канал потрапляння до фігурантки психотропної речовини ми будемо встановлювати в ході розслідування. Слідство триває», - повідомила старша слідча територіального підрозділу поліції Дар’я Зенченко.

Одеське районне управління поліції № 1


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux