Портал в режимі тестування та наповнення
В Одесі поліцейські викрили трьох жінок, які налагодили та утримували нелегальний бізнес з надання послуг інтимного характеру
Опубліковано 07 червня 2024 року о 13:00

Правопорушницям повідомлено про підозру. За скоєне їм загрожує до семи років ув’язнення.

Задокументували і припинили протиправну діяльність оперативники управління міграційної поліції спільно зі слідчими відділу поліції № 2 та відділення № 3 Одеського районного управління поліції № 1 під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси.

Правоохоронці встановили, що громадянки віком 25-ти, 29-ти та 32-х років з Одещини та інших областей на території міста Одеси займаються організацією надання послуг інтимного характеру за грошову винагороду.

Зловмисниці у різний спосіб знаходили дівчат та жінок, охочих «працювати», і підшукували їм на різних інтернет-платформах «клієнтів». Чоловікам, зацікавленим «сервісом для дорослих», надсилали фотографії своїх «робітниць», узгоджували з ними місця та час зустрічей, суму оплати за послуги, які їм мали надати. Вартість коливалась від 3 тис. до 18,5 тис. гривень. Частину цих коштів правопорушниці віддавали найманкам у якості зарплатні, а частину – забирали собі.

Дві молодші за віком зловмисниці влаштовували побачення між своїми працівницями та чоловіками у вийнятих останніми квартирах та номерах готелів. А найстарша – сама орендувала квартиру, в якій облаштувала місце розпусти.

Після того, як кожна з них організувала чергове «побачення» та отримала гроші за виконану найманкою «роботу», поліцейські припинили цю діяльність.

За наявності зібраних доказів слідчі повідомили усім трьом фігуранткам про підозру за частинами 1 та 2 статті 303 Кримінального кодексу України – сутенерство, зокрема вчинене повторно. А найстаршій – ще й за ч. 1 ст. 302 ККУ – створення та утримання місць розпусти.

Правопорушницям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Розслідування провадження відносно 32-річної жінки поліцейські вже завершили і скерували до суду обвинувальний акт. Слідство у провадженнях щодо інших двох жінок триває. 

Одеське районне управління поліції № 1


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux