Портал в режимі тестування та наповнення
Сервісний центр МВС на Одещині надаватиме послуги під час повітряних тривог за новою адресою
Опубліковано 05 вересня 2024 року о 12:40

На Одещині часто лунають повітряні тривоги. Регіон потерпає від російських обстрілів. Війна змушує пристосовуватися до нових реалій надання адміністративних послуг. Аби відвідувачі та працівники сервісних центрів МВС перебували в безпечних умовах та безперервно надавалися послуги, сервісний центр МВС № 5142 переїхав за новою адресою: Одеська обл., Лиманський р-н, с. Крижанівка, вул. академіка Сахарова, 1 Г.

Це перший сервісний центр МВС в Одеській області, який надаватиме послуги під час повітряних тривог. Приміщення площею майже чотириста квадратних метрів має основний зал та укриття. Тут облаштовані зона очікування, робочі місця працівників для обслуговування відвідувачів.

На заході також були присутні голова Одеської ОДА Олег Кіпер, перший заступник голови Одеської ОДА Олександр Харлов, директор ДНДЕКЦ МВС України Сергій Кримчук, начальник РСЦ ГСЦ МВС в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Вадим Гулько, директор ДНДЕКЦ МВС України в Одеській області Олег Костін.

Центр має зручну локацію та побудований за принципом «відкритого офісу».  Облаштований всіма зручностями для отримання послуг особами з інвалідністю та маломобільними групами населення. Оснащений сучасним обладнанням, системою керування чергою та терміналами для оплати послуг, має дитячий куточок і буккросинг.

Для зручності громадян та щоб «не пропустити свій запис в електронній черзі» не лише основний зал, а й зал в укритті обладнані екранами електронної черги, які оповіщають про запрошення кожного суб’єкта звернення до робочого місця.

«Однією з головних переваг оновленого центру є можливість безперервного надання адміністративних послуг. Тут обладнано 16 робочих місць в основному залі і 8 робочих місць в укритті, що дає можливість працювати повний робочий день, не перериваючи надання послуг в повітряну тривогу. Для порівняння, в попередньому приміщенні було лише 12 робочих місць, а послуги під час повітряної тривоги не надавались», – розповів начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

У сервісному центрі МВС № 5142 доступні такі послуги:

  • реєстрація/перереєстрація транспортних засобів;
  • обмін/відновлення посвідчення водія;
  • видача міжнародного посвідчення водія;
  • призначення належного користувача;
  • оформлення дозволу на перевезення небезпечних вантажів тощо.

Загалом протягом дня сервісний центр № 5142 зможе надавати близько 250 адміністративних послуг. Для порівняння, на попередній локації протягом дня адміністратори надавали до 140 послуг – 120 реєстраційних і 20 щодо обміну та відновлення посвідчень водія.

Для зручності громадян, у кроковій доступності від сервісного центру МВС розміщується майданчик для проведення  експертного дослідження транспортних засобів та паркувальні місця.

«У зв’язку з повномасштабною війною, умови надання адміністративних послуг змінюються, проте їх якість ми повинні  залишити на високому рівні,  — додає Вадим Гулько начальник РСЦ ГСЦ МВС в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, — це перший сервісний центр МВС Одещини, що повноцінно і безперебійно надає адміністративні послуги, і зараз це наш пріоритет. Для безпеки громадян у цей складний період ми адаптуємо нашу роботу до нових реалій».

Ми робимо усе можливе, аби державні послуги були доступними для кожного. А головне, щоб наші працівники та відвідувачі були в безпеці. Адже люди, їхнє життя та здоров’я є найбільшою цінністю для нашої країни.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux