Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські розслідують обставини трьох ДТП в Одеському районі, в яких травмувалися четверо людей, серед них – дитина
Опубліковано 03 червня 2024 року о 13:45

Всі автопригоди сталися вчора, 2 червня.

Перша подія мала місце близько 16-ї години на трасі Одеса – Рені поблизу села Надлиманське. Попередньо слідчі встановили, що 35-річний водій мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter» не дотримався безпечної дистанції і допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ» під керуванням 55-річного чоловіка, який рухався попереду та здійснював поворот ліворуч. Унаслідок зіткнення відбулось перекидання легковика і травмування водія та його 58-річної пасажирки. Їх ушпиталили до районної лікарні, де чоловіку діагностували закриту черепно-мозкову травму, а жінці – перелом ноги. Водій мікроавтобуса не постраждав.

Друга автопригода сталася близько 19-ї години на центральній вулиці в селищі Авангард. Поліцейські попередньо встановили, що 29-річний водій автомобіля «Renault Logan» під час здійснення маневру перестроювання допустив зіткнення з мотоциклом під керуванням 20-річного містянина, який рухався по сусідній смузі в попутному напрямку. Внаслідок ДТП травмувався керманич двоколісника. Потерпілого доставили до місцевої лікарні, де медики діагностували йому перелом основи кисті та уламковий перелом стегна. Керманич автівки не постраждав.

Третя автопригода відбулась близько 21-ї години на одній із вулиць у селі Троїцьке. Попередньо встановлено, що 23-річний водій  автомобіля «ЗАЗ» через неуважність скоїв наїзд на 11-річного хлопчика, який рухався на велосипеді по узбіччю дороги в попутному напрямку. Дитину госпіталізували до лікарні з множинними саднами, забоями, різаними ранами, перелом руки. Водій легковика не постраждав.

Всіх керманичів перевірили на наявність алкоголю в організмі - вони були тверезі.

На місцях подій працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції.

Слідчі внесли відомості щодо всіх дорожньо-транспортних пригод до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках проваджень транспортні засоби помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. 

Слідчі дії тривають. 

Встановлюються повні обставини подій.

Поліцейські вкотре закликають водіїв бути уважними за кермом і неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux