Портал в режимі тестування та наповнення
Одеські поліцейські викрили жителя Пересипського району у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин з метою збуту
Опубліковано 27 грудня 2023 року о 11:30

Правопорушнику повідомили про підозру та помістили його під цілодобовий домашній арешт. Чоловіку загрожує до восьми років ув’язнення.

Під час патрулювання поліцейські зупинили містянина у провулку Одеському, куди він прийшов, щоб розкласти по схованках «товар». Викликані на місце події співробітники слідчо-оперативної групи територіального підрозділу поліції вилучили у правопорушника пачку цигарок та три згортки, у яких знаходилась кристалічна речовина білого кольору. Зі слів чоловіка – «солі». 

За місцем мешкання одесита правоохоронці одразу провели невідкладний обшук і виявили ще згортки з порошкоподібною речовиною. Вміст упаковок перевірили експрес-тестом і результат показав, що всередині психотропна речовина – амфетамін. Крім цього, поліцейські виявили ще декілька згортків з різними засобами рослинного та синтетичного походження, схожими на канабіс і Alfa-PVP, а також пакувальний матеріал. 

Під час слідства правоохоронці встановили, що фігурант, спілкуючись з невідомим поставником через інтернет-мережу, отримував незаконний товар поштою, вдома фасував його та розповсюджував шляхом «закладок». Їх чоловік фіксував на свій мобільний телефон, який наразі теж вилучений, і відсилав адресу та фото покупцям.

«Наразі за наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України у придбанні та зберіганні з метою збуту психотропної речовини. На час слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Відповідно до чинного законодавства, чоловіку може загрожувати покарання позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років, - розповів старший слідчій відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Ілля Пудлінський. – Усі вилучені речовини слідчі направили на експертизу. Їх походження, а також коло осіб, причетних до наркотрафіку, поліцейські встановлюватимуть в ході досудового розслідування».

Одеське районне управління поліції № 1


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux