Портал в режимі тестування та наповнення
Одеські поліцейські викрили містянина в оборудках з особливо небезпечним наркотичним засобом
Опубліковано 14 травня 2024 року о 15:20

30-річний чоловік розповсюджував заборонений в обігу «товар» через власний акаунт в одному з месенджерів. Правопорушнику вже повідомили про підозру, за скоєне йому загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. 

Припинили протиправні дії зловмисника оперативники та слідчі відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1.

Поліцейські встановили, що в одному з месенджерів чоловік створив акаунт, який використовував як канал зі збуту канабісу. Зловмисник відправляв «клієнтам» номер банківської карти для оплати замовлень, а коли гроші надходили на рахунок, ховав закладки в місті і повідомляв місцезнаходження схованок покупцям.

Одну із таких оборудок поліцейськими було задокументовано. Зі схованки, зробленої фігурантом на вулиці Космонавтів, вилучили сірниковий коробок з канабісом. Належність рослинної речовини до особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено, підтверджено експертним висновком.

Крім того, поліцейські провели санкціонований обшук за місцем мешкання правопорушника і вилучили аналогічну речовину, яку перевірили за допомогою експрес-дослідження, ваги, пакувальний матеріал, телефон з важливою для слідства інформацію та інші речові докази. 

«Ми затримали фігуранта в процесуальному порядку і під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні, зберіганні та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, у незаконному придбанні, зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту, вчиненому повторно. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 180 тисяч гривень. Ми також встановлюємо канал постачання підозрюваному наркотика та повне коло осіб, причетних до злочину. Слідство триває», - розповіла слідча територіального підрозділу поліції Юлія Іванова.

Одеське районне управління поліції № 1


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux