Портал в режимі тестування та наповнення
На Одещині відкрили чергову поліцейську станцію
Опубліковано 22 серпня 2023 року о 16:00

Віднині Степанівська сільська територіальна громада Роздільнянського району, в яку входить 21 населений пункт і на території якої проживає більше 7 тисяч громадян, має свого поліцейського офіцера.

Відкриття поліцейської станції відбулося сьогодні, 22 серпня. Участь у заході взяли заступник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Денис Захарченко, начальник Роздільнянського районного відділу поліції Михайло Черній, начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, голова Степанівської сільської територіальної громади Наталія Бараненко та місцеві жителі.

– Поява поліцейської станції у вашій громаді – це результат тісної співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування та правоохоронців по  втіленню безпекового проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади». Його мета – забезпечити кожну ОТГ окремим офіцером поліції, який житиме на території обслуговування, знатиме людей, піклуватиметься про їхню безпеку, допомагатиме у вирішенні проблемних питань. Безпека людей завжди була для нас на першому місці, а нині, в умовах війни, і поготів. Тож я вдячний всім, хто допомагає нам у зміцнені безпекового середовища безпосередньо у вашому, Роздільнянському, районі та на Одещині загалом. Продовжуємо у тому ж дусі, - сказав заступник начальника ГУНП в Одеській області Денис Захарченко.

Степанівська сільська територіальна громада знаходиться на кордоні з Республікою Молдова. Тож поява поліцейської станції, збільшення присутності поліції покращить безпекову ситуацію в ОТГ, посилить протидію проявам контрабанди, незаконному перетину кордону тощо. 

За сприяння громади для комфортної роботи з громадянами та якісного надання поліцейських послуг офіцера поліції забезпечили відремонтованим і оснащеним всім необхідним устаткуванням кабінетом та службовим автомобілем.

– Головне завдання нашого депутатського корпусу, виконавчого комітету, колективу Степанівської сільської ради – надання якісних послуг, яких потребують наші громадяни, і одна з таких послуг – безпека, правопорядок та спокій. Ми налаштовані на тісну співпрацю з правоохоронними органами і сьогодні це демонструємо, - зазначила голова Степанівської сільської територіальної громади Наталія Бараненко.

Начальник Роздільнянського районного відділу поліції Михайло Черній представив громаді її «шерифа» капітана поліції Олександра Голоколосова. Він пройшов спеціалізоване навчання і готовий обслуговувати ввірену йому територію. 

Поліцейський офіцер громади подякував усім присутнім за довіру і підтримку та запевнив, що докладе усіх зусиль, аби сприяти у налагодженні зв’язку між поліцією, органами влади та жителями громади. Аби кожен мешканець громади знав, що у будь-який час може звернутися по допомогу або ж просто пораду.

До відома жителів Степанівської сільської територіальної громади! Капітан поліції Голоколосов Олександр Якович на зв’язку 24/7 в офісі за адресою: Роздільнянський район, с. Степанівка, вулиця Дружби, 27, або ж за номером телефону 0991079734.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux