Портал в режимі тестування та наповнення
Амфетамін у посилці з макаронами та солодощами: поліцейські відправили на лаву підсудних одеситку за оборудки з психотропною речовиною
Опубліковано 06 березня 2024 року о 13:00

За скоєне жінці загрожує позбавлення волі з конфіскацією майна.

Правоохоронці викрили зловмисницю на вулиці Середньофонтанській «на гарячому», щойно вона забрала з поштового відділення інтернет-замовлення нібито із продуктами харчування. При перевірці вмісту коробки поліцейські виявили серед  макаронних виробів та солодощів пакет із майже 150 грамами психотропної речовини, обіг якої обмежений, – амфетаміну, що вважається особливо великим розміром. Походження та вагу психотропу було підтверджено експертним висновком.

Правоохоронці встановили, що партію амфетаміну жінка замовила у незнайомця через один із месенджерів і планувала вдома розфасувати та збувати на території Одеси.

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання громадянки слідчі вилучили мобільний телефон та банківську картку, які вона використовувала для придбання та збуту обмеженої в обігу речовини. Вилучене поліцейські долучили до справи у якості речових доказів, а правопорушницю затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Зібравши достатню кількість доказів, ми під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси висунули фігурантці обвинувачення за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах. Згідно з чинним законодавством, правопорушниці загрожує позбавлення волі від девʼяти до дванадцяти років та конфіскація належного їй майна. До рішення суду обвинувачена перебуватиме під вартою», - повідомив слідчий у справі Роман Авдоян.

Матеріали відносно особи, в якої жінка придбала психотроп, слідчі виділили в окреме кримінальне провадження.

Заходи проводили співробітники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Одеській області спільно із оперативниками відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 та працівниками 26-го прикордонного загону ДПСУ.

Одеське районне управління поліції №1


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux