Портал в режимі тестування та наповнення
За підозрою у підпалі автомобіля на Лідерсовському бульварі одеські поліцейські затримали двох жителів Чорноморська
Опубліковано 21 лютого 2022 року о 16:05

Правопорушникам 37 та 35 років. Встановлено, що останній зголосився допомогти старшому товаришу за грошову винагороду в розмірі 200 доларів США. З якої причини фігуранти пошкодили іномарку, правоохоронці з’ясовуватимуть в ході слідства: мотиву скоєного спільники не називають.

Відомо, що чорноморці придбали на автозаправній станції кілька літрів бензину, приїхали з ним до обласного центру і, поки старший за віком чоловік спостерігав за обстановкою навколо зі свого авта, його спільник в обхід пункту охорони переліз через паркан на територію житлового комплексу, де знаходився потрібний їм транспортний засіб, облив його пальним і підпалив.

Після скоєного правопорушники повернулися додому до Чорноморська, сховали автомобіль, на якому їздили на «справу», і принишкли, не здогадуючись, що оперативникам Управління карного розшуку обласної поліції та відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 вже відомі їхні особи. За кілька днів правоохоронці встановили місце знаходження фігурантів і за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення затримали їх.

Під час обшуків, що проводилися за місцем мешкання чоловіків та в автомобілі, на якому вони пересувалися, слідчі вилучили речові докази їхньої причетності до підпалу транспортного засобу в Одесі, а також наркотичні засоби рослинного та синтетичного походження.  

Під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси фігурантам поліцейські оголосили підозри в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу за попередньою змовою, що передбачають ч.2 ст.28 та ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За цей злочин затриманим загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі. Крім того, після надходження результатів експертного дослідження вилучених у чоловіків наркотичних речовин, слідчі вирішуватимуть питання про притягнення їх до відповідальності й за наркозлочин.

Нагадаємо: 10 лютого близько п’ятої години ранку в дворі багатоповерхівки на Лідерсовському бульварі в Одесі зловмисники підпалили «Toyota camry» 35-річного одесита.

Одеське районне управління поліції № 1


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux