Портал в режимі тестування та наповнення
На Одещині набирає обертів безпековий проєкт «Поліцейський офіцер громади»: до виконання завдань повністю готові 17 «шерифів»
Опубліковано 02 грудня 2021 року о 18:00

Сьогодні очільник ГУНП в Одеській області Микола Семенишин вручив їм сертифікати та ключі від Renault Duster. На урочистий захід були запрошені представники місцевої влади та самоврядування, об’єднаних територіальних громад, Одеського державного університету внутрішніх справ, духовенства та масмедіа.

Транспортні засоби отримали поліцейські офіцери громад, які забезпечуватимуть правопорядок у Березівській, Старомаяківській, Бородінській, Саф’янівській, Вилківській, Дальницькій, Визірській, Таїровській, Роздільнянській, Великомихайлівській, Новоборисівській, Захарівській та Балтській ОТГ. Крім автомобілів, їм вручили устаткування, що включає бензопили, гідравлічні ножиці, пошукові ліхтарі, помпові рушниці та інші речі, необхідні для виконання екстрених завдань.

«Завдяки спільним зусиллям ми з вами успішно реалізовуємо пріоритетні завдання щодо створення безпечного середовища для жителів та гостей країни, які були визначені під час загальнонаціонального Безпекового форуму за участю Президента України, депутатів Верховної Ради, керівників об’єднаних територіальних громад, центральних органів виконавчої влади. Зокрема, це стосується проєкту «Поліцейський офіцер громади», - зазначив керівник поліції регіону Микола Семенишин під час урочистостей і подякував за це присутнім.Начальник ГУНП в Одеській області також відзначив, що цей проєкт демонструє надзвичайно високий рівень довіри населення і на сьогоднішній день з 91-ї ОТГ, які створені на Одещині, 37 громад вже підписали з правоохоронними органами меморандум про співпрацю та партнерство.

«Сьогодні ми маємо 17 підготовлених поліцейських, що пройшли відбір, навчання, які є елітою Національної поліції і якісно надаватимуть послуги жителям 13-ти ОТГ. Я маю велику надію, що саме ПОГи відіграють надзвичайно важливу роль в якісному наданні поліцейських послуг людям», - сказав Микола Семенишин.Окрім поліцейських офіцерів громад, також сьогодні отримали нові автомобілі підрозділи карного розшуку, Слідчого управління, батальйону поліції особливого призначення та чергової частини поліцейського главку.Якісне та оперативне реагування на події є пріоритетом поліції, а сучасні автомобілі покращать матеріально-технічну базу поліції регіону в цілому і дадуть можливість правоохоронцям ефективніше виконувати завдання з протидії злочинності та оперативніше реагувати на виклики громадян.

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux