Портал в режимі тестування та наповнення
До п’ятиріччя створення «Корпусу оперативно-раптової дії» базу одеських спецпризначенців відремонтували та осучаснили за європейськими стандартами
Опубліковано 24 червня 2021 року о 18:00

Її урочисте відкриття відбулося вчора, 23 червня, за участі керівництва Національної поліції України, поліції Одещини, представників органів державної влади та депутатів. Саме завдяки їх спільним зусиллям і вдалося створити для одеських «кордівців» одні з найкращих умов для підтримки бойової форми та відпочинку.

Заступник Голови Нацполіції Олексій Руденко у своєму виступі окреслив масштаби великого будівництва і, подякувавши усім, хто йому сприяв, наголосив: сперпідрозділ поліції Одещини справді достойний таких змін.

«Пишаюся вами та результатами роботи вашого підрозділу, - звернувся до  штурмовиків очільник поліції регіону Олег Бех. - П’ятий рік поспіль ви професійно та злагоджено надаєте силову підтримку оперативним службам, берете участь у звільненні заручників, затриманні особливо небезпечних злочинців та угруповань. Сьогодні ми створили умови для того, щоб ви мали змогу набагато комфортніше працювати, зручніше тренуватися та приємніше відпочивати».

Привітав спецпризначенців з відкриттям оновленого «КОРДу» та подякував за гарну роботу і перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський. «Обласна рада постійно тісно співпрацює та за можливості допомагає нацполіції Одеської області в рамках програми «Безпечна Одещина». Бо безпека людей для нас - головний пріоритет», - сказав він та наголосив: за останні роки зростає рівень довіри суспільства до поліції, що є важливим показником розвитку демократії.

Фізичного та духовного розвитку і успіхів у всіх починаннях побажав «кордівцям» народний депутат України Артем Дмитрук. «Дуже важливо, щоб такий підрозділ, як «КОРД», виділявся хорошою фізичною підготовкою. Бо ви є останнім аргументом правопорядку. І цей аргумент повинен бути по-справжньому жорстким, щоб кожен негідник знав, що на нього чекає», - сказав він.

На завершення заходу начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех подякував керівництву обласної ради, народним депутатам та іншим за сприяння у проведенні капітального ремонту службового приміщення для спецпризначенців, облаштуванні для них спортивної зали європейського рівня та оснащенні спецпідрозділу сучасним обладнанням і спецзасобами.

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux