Портал в режимі тестування та наповнення
За дві доби в Одеському районі правоохоронці викрили сімох водіїв у стані алкогольного сп’яніння
Опубліковано 03 серпня 2022 року о 17:00

Чоловіки порушили ще кілька правил дорожнього руху. Загалом поліцейські склали відносно правопорушників адміністративні матеріали за трьома статтями КУпАП.

Двоє зловмисників з Доброславської ОТГ. Одного чоловіка поліцейські зупинили, коли він в нетверезому стані повертався на мопеді додому з дня народження. Другий нетверезий громадянин сів за кермо легкового автомобіля нібито через те, що посварився з дружиною. Окрім цього, у водія легковика було відсутнє водійське посвідчення.

Ще одного нетверезого мопедиста поліцейські виявили в селі Яськи. Двоколісник чоловіка був без реєстрації, а він сам – без посвідчення водія.

У селі Вигода увагу патруля привернув мопедист, який, побачивши поліцейський автомобіль, різко змінив напрямок руху. Правоохоронці зупинили чоловіка і з’ясували, що він нетверезий. Громадянин зізнався: вживав горілку. До того ж, у кермувальника не було реєстраційних документів на двоколісник, водійського посвідчення та шолому.

Також мопедиста в стані сп’яніння поліцейські викрили в селищі Великодолинське. Чоловік рухався без шолому, поліцейські зупинили його для проведення профілактичної бесіди і відчули різкий запах алкоголю. Правопорушник зізнався, що пив пиво. І цей водій, як з’ясувалося, також не мав водійського посвідчення.

Ще двох чоловіків у нетверезому стані за кермом легковика та позашляховика охоронці порядку виявили пізно ввечері в житловому масиві «7 небо». Правопорушники рухалися без світла, в одного було відсутнє посвідчення водія.

За кермо безвідповідальних водіїв правоохоронці більше не допустили і склали відносно правопорушників матеріали за статтями 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) та 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські закликають водіїв бути свідомими і не наражати на небезпеку себе та оточуючих.

Одеське районне управління поліції № 2


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux