Портал в режимі тестування та наповнення
Якщо твоє покликання – бути поліцейським, маєш всі шанси отримати почесну професію, незважаючи на війну
Опубліковано 27 травня 2022 року о 17:40

Нині триває вступна кампанія до закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку кадрів для Національної поліції України, зокрема до Одеського державного університету внутрішніх справ.

У зв’язку з тим, що деякі спеціалізовані виші через збройну агресію рф не мають можливості функціонувати на повну потужність, у цьому році в ОДУВС збільшено кількість місць, щоб якомога більше бажаючих змогли отримати затребувану професію. Про це розказали школярам Біляївських шкіл та їхнім батькам співробітники кадрового забезпечення та ювенальної превенції Одеського районного управління поліції № 2 разом з професором кафедри криміналістики навчального закладу Миколою Янковим та доцентом цієї ж кафедри Оленою Проценко під час онлайн-зустрічі під гаслом «Моя професія – поліцейський».

«Наше завдання – допомогти учнівській молоді у визначенні своєї майбутньої професійної діяльності. І мені приємно бачити знайомі обличчя дітей наших поліцейських, які бажають продовжити сімейну династію», - зазначила Олена Проценко, і наголосила на перевагах навчання в Одеському державному університеті внутрішніх справ.

Серед них:

- навчання здійснюється за кошти державного бюджету;

- унікальна професійна підготовка, яка включає в себе юридичні та спеціальні дисципліни, поглиблену тактико-спеціальну, вогневу та спеціальну фізичну підготовку, що проводять висококваліфіковані викладачі, серед яких фахівці-практики зі структурних підрозділів Національної поліції України;

- гарантоване працевлаштування: після завершення навчання курсанти-випускники продовжують службу поліцейськими в лавах Національної поліції України з присвоєнням спеціального звання «лейтенант поліції»;

- матеріальне забезпечення: забезпечення форменим одягом, безоплатним проживанням у гуртожитку та харчуванням, медичними послугами, грошовим забезпеченням.

«Професія поліцейського набуває високого попиту і престижу. Кваліфіковані фахівці з ґрунтовними знаннями правоохоронця сьогодні дуже затребувані. Тому ласкаво просимо до нашого колективу. Країні потрібні захисники», - додала від себе інспекторка сектору кадрового забезпечення Тетяна Дімітрова, яка сама нещодавно закінчила факультет кримінальної поліції ОДУВС і з гордістю та теплотою згадує курсантські будні.

Детальнішу інформацію щодо вступу можна отримати на офіційному сайті університету, у вкладці «Вступникам», або за телефонами приймальної комісії: (096) 682 84 63, (094) 947 20 17.

Одеське районне управління поліції № 2


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux