Портал в режимі тестування та наповнення
Врятували не одне життя: ізмаїльські поліцейські про допомогу громадянам під час негоди
Опубліковано 30 листопада 2023 року о 10:15

Співробітники відділення поліції 2 Ізмаїльського районного відділу поліції допомогли 187 пасажирам автобусів міжнародного сполучення доїхати до місць обігріву, а 5 хворим – до лікарні.

Під час нещодавньої негоди дев’ять автобусів  зі  187 пасажирами,  серед яких було 14 дітей, зупинилися на території Румунії і простояли на під'їзді до кордону з Україною майже 10 годин. Після отримання запиту від громадян про допомогу, співробітники сектору реагування патрульної поліції разом з працівниками ДСНС виїхали до державного кордону, зустріли всі автобуси та супроводили їх до міста Рені. Там правоохоронці допомогли людям поселитися до готелів, родичів та інших місць з теплом та їжею. Автобуси ж розмістили на автостоянках. На щастя, нікому з пасажирів та водіїв медична допомога не знадобилася.

Також на спецлінію «102» зателефонував водій вантажівки. Чоловік повідомив, що родом з Вінницької області, однак негода застала його на Одещині біля села Плавні Ренійської громади. Через погане самопочуття керманич викликав швидку допомогу, однак вона не змога подолати перемети. Поліцейські оперативно виїхали на місце та розшукали чоловіка, який вже втрачав свідомість. На службовому автомобілі водія терміново доставили до місцевої лікарні, де медики діагностували йому інсульт та госпіталізували. Завдяки злагодженим діям працівників поліції та лікарів чоловіку надали своєчасну допомогу. 

Також до поліцейських звернувся міський голова Рені з проханням допомогти доставити чотирьох хворих мешканок села Орлівка на життєво необхідну їм медичну процедуру – гемодіаліз. Через складні погодні умови жінки не могли самостійно доїхати до медичного закладу. Поліцейський офіцер Ренійської громади відразу відреагував на прохання та відвіз їх до Ізмаїльської лікарні, де вони отримали своєчасну допомогу медиків.

«Ця негода наробила багато негараздів, але своєю злагодженістю з усіма службами, ми змогли їх подолати і допомогти багатьох громадянам», - сказав начальник відділення поліції № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції Миколай Піщанський.

Ізмаїльський районний відділ поліції Одещини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux