Портал в режимі тестування та наповнення
Влучні, сильні та витривалі: поліцейські Одещини провели змагання на першість серед особового складу зі стрільби, підтягування та бігу
Опубліковано 04 липня 2023 року о 17:25

Захід відбувся на базі ФСТ «Динамо» з нагоди Дня Національної поліції України. Учасники продемонстрували гарну фізичну форму та якісну професійну підготовку.

Привітати поліцейських з професійним святом на змагання прийшли почесні гості – начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Одеській області майор поліції Віталій Чебан та його заступник полковник поліції Максим Лимар, перший заступник голови ФСТ «Динамо» Ольга Черкасова, заступник командира батальйону поліції особливого призначення підполковник поліції Вячеслав Ліпатов, заступник голови Одеської обласної організації професійної спілки атестованих співробітників ОВС України Анатолій Воронцов, голова спортивного клубу поліції «Патріот» Руслан Карлюка та головний суддя Євген Бахчеван.

У змаганнях з практичної стрільби участь взяли 10 команд: працівники територіальних підрозділів обласної поліції, управління кадрового забезпечення ГУНП та батальйон поліції особливого призначення. 

Поліцейські продемонстрували навички використання вогнепальної зброї в особистих та командних заліках. За результатами запеклої боротьби, де все вирішували лічені міліметри у влучаннях правоохоронців, першість виборола команда батальйону поліції особливого призначення, а почесні друге і третє місця – команди Одеського районного управління № 1 та управління кадрового забезпечення ГУНП відповідно. 

У змаганнях з триборства поліцейські бігли три кілометри та сто метрів, а також підтягувалися, міряючись швидкістю, витривалістю та силою. За результатами цього протиборства, почесні призові три місця вибороли команди взводу швидкого реагування, роти № 4 та роти № 2 БПОП.

Начальник УКЗ ГУНП в Одеській області Віталій Чебан подякував спортсменам за гарний приклад, який вони подають оточенню, та нагородив переможців і призерів змагань медалями, дипломами та цінними подарунками.

Поліцейські, які були найкращими у стрільбі, увійдуть до збірної команди ГУНП в Одеській області з практичної стрільби для участі у чемпіонаті Національної поліції України.

Так тримати, колеги!



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux