Портал в режимі тестування та наповнення
Відпочинок має бути корисним і безпечним: поліцейські Одещини продовжують проводити пізнавальні заходи з відвідувачами пришкільних таборів
Опубліковано 17 червня 2024 року о 15:40

Подільські поліцейські у перший тиждень канікул поспілкувались з учнями трьох навчальних закладів за місцем їхнього відпочинку, провели екскурсії відділком поліції та музеєм.

Під час зустрічей з дітьми правоохоронці звертали їхню увагу на правила, яких слід дотримуватись, аби літній відпочинок не був затьмарений неприємними пригодами. 

«Насамперед ви не повинні забувати, що в країні воєнний стан, тому повітряну тривогу потрібно перечекати в укритті і бути обережними, знайшовши підозрілі предмети. Одразу згадайте правило, якому вас навчали – не підходь, не чіпай, зателефонуй 101 або 102», - закликав відпочивальників із Сінненської  гімназії ювенальний поліцейський Владислав Андрюшков. 

Юним подільчанам з гімназії ім. Віталія Катішова поліцейські Ігор Гритенюк, Андрій Подгурський та Іван Монастирський організували екскурсію до чергової частини. Вони ознайомили дітей з роботою криміналістів та дільничних, продемонстрували службові автомобілі, якими вони користуються під час виїзду на місце події.

А от відвідувачі пришкільного табору з Куяльницького ліцею знайомилися з історією створення Подільського районного управління поліції. Ювенальні поліцейські Віталій Лукавий та Ліна Огороднюк разом з поліцейським офіцером громади Олександром Ілляшенко та дільничним офіцером поліції Русланом Кирилюком розповіли гостям про етапи становлення правоохоронного органу, як він змінювався під впливом перебудови в державі, про умови роботи правоохоронців в різні часи. Діти не лише прослухали лекцію, а й мали змогу роздивитись експонати, а деякі навіть приміряти.

«На цих стендах часопис про роботу правоохоронців регіону за багато років. Час ішов, але наші колеги завжди відповідально ставились до виконання покладених на них обов’язків і захищали громадян від протиправних посягань. Крім того, вони були серед тих, хто захищав Батьківщину від німецько-фашистських загарбників, ліквідовував наслідки аварії на Чорнобильській атомній електростанції, брав участь в АТО та ООС, а зараз несе службу на деокупованих територіях. Ми сподіваємося, що і серед вас є ті, хто присвятить своє життя службі в правоохоронних органах», - звернулась наприкінці пізнавальної розмови до школярів поліцейська Ліна Огороднюк.

Подільське районне управління поліції в Одеській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux