Портал в режимі тестування та наповнення
В Одесі пройшли масштабні правоохоронні навчання (ОНОВЛЕНО ФОТО ТА ВІДЕО)
Опубліковано 26 квітня 2018 року о 16:51

На одеському аеродромі завершилися масштабні правоохоронні навчання з питань безпеки під час проведення публічних заходів. У фінальній фазі були задіяні 492 правоохоронці. Це сили поліції, зокрема антиконфліктні групи та підрозділи оперативно-тактичного реагування, військовослужбовці Нацгвардії, фахівці ДСНС та прикордонники.

Правоохоронці відпрацювали тактику дій з припинення групових порушень громадського порядку, практичні дії пожежно-рятувальних підрозділів, дії в аеропорті під час прибуття офіційних делегацій, розблокування автотраси та визволення заручників, захоплених потенційними терористами. У підготовці правоохоронців беруть участь міжнародні інструктори.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий зазначив, що наприкінці квітня – на початку травня по всій Україні очікується проведення масових заходів. Всі підрозділи системи МВС переходять на посилений режим несення служби.

http://mvs.gov.ua/upload/image/foto_andreya_novickogo_7792.jpg

«Ми очікуємо проведення цілої низки серйозних заходів. Тому, врахувавши попередній досвід, мусимо зробити все можливе, аби забезпечити публічну безпеку та порядок. Сьогоднішні навчання – це один із пунктів підготовки до публічних заходів», – сказав Сергій Яровий.

Він підкреслив, що з 28 квітня по 9 травня в Україні пройдуть масові заходи, які можуть використовувати для провокацій та дестабілізації ситуації.

«Правоохоронці готові забезпечити безпеку громадян України. Підрозділи МВС розуміють ті завдання й виклики, які перед нами стоять. 9 травня очікуємо проведення близько 2 тисяч заходів. Участь у них візьмуть понад півмільйона громадян. Найбільшої уваги цього дня потребуватиме столиця, а також південно-східні регіони держави. У зв'язку з цим планується залучити понад 25 тисяч правоохоронців», – наголосив перший заступник міністра.

http://mvs.gov.ua/upload/image/foto_andreya_novickogo_7756.jpg

Сергій Яровий зазначив, що на посилений режим несення служби в Одеському гарнізоні заступає близько 2 тисяч правоохоронців, 500 військовослужбовців Нацгвардії, 170 рятувальників та 35 одиниць спеціальної техніки. Також на службу виходять прикордонники першої і другої черги резерву. Вони посилять пункти пропуску та ділянки державного кордону.

http://mvs.gov.ua/upload/image/foto_andreya_novickogo_7751.jpg

http://mvs.gov.ua/upload/image/foto_andreya_novickogo_7752.jpg

За словами першого заступника глави МВС, головне завдання навчань – удосконалення дій особового складу та готовність до всіх ситуацій, які можуть виникнути.

Як підкреслив очільник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін, правоохоронці врахували всі недоліки та зауваження попередніх років, а також посилили взаємодію між підрозділами.

«Під час заходів по забезпеченню публічної безпеки для нас дуже важлива взаємодія всіх підрозділів. Це дасть змогу оперативно реагувати на ситуацію», – сказав Дмитро Головін.

http://mvs.gov.ua/upload/image/foto_andreya_novickogo_7755.jpg

http://mvs.gov.ua/upload/image/foto_andreya_novickogo_7757.jpg

http://mvs.gov.ua/upload/image/foto_andreya_novickogo_7763.jpg

http://mvs.gov.ua/upload/image/foto_andreya_novickogo_7773.jpg

http://mvs.gov.ua/upload/image/foto_andreya_novickogo_7783.jpg

http://mvs.gov.ua/upload/image/foto_andreya_novickogo_7796.jpg

 

                                                                                                 

                                                                                                       Департамент комунікації МВС України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux