Портал в режимі тестування та наповнення
В Одесі поліцейські затримали молодика, який налагодив незаконний збут PVP
Опубліковано 22 квітня 2023 року о 10:00

Правопорушник збував наркотичні речовини серед цивільного населення регіону, але не вдовольнився цим та спробував розширити «ринок збуту» на військовослужбовців, які повідомили про подію в правоохоронні органи. Затримали правопорушника після продажу заборонених речовин. Такі дії можуть обернутися для нього ув'язненням строком до 10-ти років.

Протиправну діяльність молодого чоловіка викрили, задокументували та припинили детективи слідчого управління ГУНП в Одеській області, управління стратегічних розслідувань в Одеській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України спільно з працівниками прикордонної служби та під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури.

Правоохоронці встановили, що 24-річний уродженець Миколаївщини придбав в особи, яка наразі встановлюється, особливо небезпечні психотропні речовини та створив у месенджері «Telegram» акаунт, де почав рекламувати свій «товар». Збут планувався із рук в руки після повної передоплати на картку.

За результатами проведення другого етапу оперативної закупки правоохоронці затримали зловмисника «на гарячому» та вилучили з незаконного обігу PVP і гроші, отримані за нього. Наркотичний вміст речовин підтвердили експрес-тестом та експертними висновками. Крім того, одночасно із затриманням фігуранта в момент збуту наркотиків, поліцейські провели ряд санкціонованих обшуків за адресами, пов'язаними із фігурантом, де виявили та вилучили речовину рослинного походження зовні схожу на канабіс, електронні ваги та зіп-пакети для фасування наркотичної речовини.

Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За наявністю достатніх доказів чоловіку повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечних психотропних речовин, вчинених повторно, за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. За такий злочин законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Одеської області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux