Портал в режимі тестування та наповнення
В Одесі поліцейські викрили двох жінок та двох чоловіків у крадіжках майна
Опубліковано 25 лютого 2023 року о 10:00

Правопорушники орудували у торговельних закладах, салонах краси чи просто на вулиці.

53-річна жителька Одеси обікрала співмістянку у крамниці на вулиці Гастелло. Зловмисниця прибрала до рук гаманець із тисячею гривень, банківською карткою та ланцюжком із кулоном, який потерпіла поклала поруч із собою на прилавку, доки обирала товар. За кілька днів правоохоронці розшукали правопорушницю та вилучили у неї усе викрадене майно.

А 37-річна жителька міста Татарбунари, будучи в обласному центрі, взяла у крамниці на вулиці Космонавтів декоративну косметику та засоби для догляду за волоссям на суму більше пів тисячі гривень і, оминувши касу, пішла із товаром геть. Трохи згодом жінка знову вдалася до протиправних дій і у салоні краси на вулиці Академіка Філатова викрала у працівниці гаманець з 20 тисячами гривень, відволікши її увагу запитаннями про послуги. За кілька днів правоохоронці викрили правопорушницю і розшукали її за місцем мешкання, а наразі встановлюють місцезнаходження викраденого нею майна.

34-річний одесит викрав із подвір’я супермаркету на вулиці Академіка Філатова вантажний візок. Про викрадення майна адміністрація закладу повідомила правоохоронцям, і вони того ж дня розшукали зловмисника. Чоловік зізнався, що незаконно привласнений візок відразу продав. 

Ще один правопорушник – раніше судимий за злочини майнової спрямованості 44-річний житель Херсонщини – виніс із крамниці на вулиці Маршала Бабаджаняна засоби гігієни загальною вартістю більше тисячі гривень, плануючи відразу їх продати. Втім вартові порядку завадили намірам «підприємливого» чоловіка, перехопивши його в дорозі і вилучивши здобутий злочинним шляхом товар.

«За наявністю достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантам про підозру у крадіжках, вчинених в умовах воєнного стану, зокрема повторно. Цей злочин передбачений ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі строком від п’яти до восьми років», - повідомив начальник слідчого відділення відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Степан Кірмікчі.

Одеське районне управління поліції №1


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux