Портал в режимі тестування та наповнення
В Одесі поліцейські продовжують відпрацювання під умовною назвою «Нічне місто»
Опубліковано 18 березня 2024 року о 16:45

Цими вихідними поліцейські з військовослужбовцями Національної гвардії та представниками громадських формувань провели спільні рейди у Хаджибейському районі міста.

Правоохоронці здійснювали патрулювання вулиць, скверів та парків району, перевіряли автотранспорт, підозрілих громадян та таких, які перебувають на превентивних обліках поліції, зокрема раніше судимих, кривдників та власників зброї. Також контролювали дотримання суб’єктами господарювання обмежень і заборон щодо продажу алкогольних напоїв та своєчасного припинення роботи кафе, ресторанів, магазинів та інших закладів у сфері обслуговування. Особлива увага приділялась неповнолітнім жителям Одеси, які у темну пору доби перебували на вулиці без супроводу дорослих. Поліцейські ретельно стежили за дотриманням громадянами комендантської години та правил дорожнього руху.

Під час відпрацювання було перевірено більше 400 осіб, понад 100 транспортних засобів та майже 60 торговельних і розважальних закладів. 

Поліцейські розкрили ряд кримінальних правопорушень, серед яких крадіжки, незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів і психотропних речовин без мети збуту.

Виявили правоохоронці і низку адміністративних правопорушень, зокрема:  дрібне хуліганство; невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей; порушення правил адміністративного нагляду; доведення неповнолітнього до стану сп'яніння; вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування; поява у громадських місцях у п'яному вигляді; куріння тютюнових виробів у заборонених місцях; перевищення встановлених обмежень швидкості руху; проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху; керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння; порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами; керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки. На таких правопорушників поліцейські склали адміністративні матеріали. 

Крім того, правоохоронці виявили 31 порушника комендантської години.

Подібні профілактичні відпрацювання триватимуть і далі. Закликаємо громадян відповідально ставитися до діючих обмежень, не ігнорувати вимоги чинного законодавства та з розумінням ставитись до настанов поліцейських.


Одеське районне управління поліції № 1


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux