Портал в режимі тестування та наповнення
В Одесі на базі ФСТ «Динамо» України відкрилась безкоштовна дитяча футбольна секція
Опубліковано 06 січня 2023 року о 16:00

Соціальний проєкт для дітей співробітників правоохоронних органів, військовослужбовців Національної гвардії України, Збройних сил України і родин вимушено переселених громадян. Заняття проводитимуться на стадіоні «Динамо» за адресою Французький бульвар, 27.

Сьогодні відбулася перша зустріч організаторів секції, тренерів, дітей та їхніх батьків. Бажання займатися футболом виявило чимало хлопців та дівчаток, у тому числі діток поліцейських.

«У нас з вами було багато прекрасних спортивних заходів, організованих і для дорослих, і для дітей, і для цілих родин. Сьогодні долучаємося до ще одного, і точно знаю: не останнього. Завдяки таким чудовим проєктам, як цей, ми маємо змогу долучати дітей до здорового способу життя і розвивати їхні таланти. Дякую за це всім причетним», - звернувся до присутніх начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Одеській області Юрій Мерденов.

Також поліцейський висловив вдячність батькам за те, що, попри проблеми, попри надмірну завантаженість, знаходять час і приділяють достатньо уваги малечі та її розвитку. Сьогодні абсолютно всі боронять Україну від російських окупантів, кожен на своєму фронті. Але разом з тим наші діти, незважаючи ні на що, повноцінно навчаються, займаються спортом, розвиваються, радіють кожному дню.

Залишається сподіватися, що самим хлопцям та дівчаткам полюбиться гра у футбол і той час, який вони проводитимуть на спортивному майданчику, принесе їм справжнє задоволення та користь.

«Як співробітник Національної поліції України, де фізичні навантаження – невід’ємна частина нашої професійної підготовки, хочу наголосити дітям, що заняття спортом – це найкращий вид дозвілля, який допомагає розвинути впевненість у собі, силу волі, прагнення до перемоги. Зокрема, гра у футбол допоможе вам розвинути швидкість, влучність та витривалість. Крім того, тут ви точно знайдете багато нових друзів і гарний настрій», - з такими словами начальник управління кадрового забезпечення поліції Одещини звернувся до дітей.

Всі, хто бажає, долучайте до занять з футболу дітей віком від шести років. Нехай хлопці та дівчатка ростуть активними і здоровими. Більше інформації про роботу секції за телефоном (063) 610 55 17.

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux