Портал в режимі тестування та наповнення
У Київському районі Одеси поліцейські затримали «закладчика» наркотиків
Опубліковано 18 липня 2023 року о 14:45

Правоохоронці вилучили заборонені речовини з кількох схованок, зроблених зловмисником, у нього самого та з його оселі. Чоловіку повідомили про підозру у наркозлочині, що кваліфікується частиною 1 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йому загрожує щонайменше чотири роки ув’язнення. 

Працівники батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області під час патрулювання  у вечірній час викрили на вулиці Левітана 37-річного містянина, який розкладав у потаємних місцях так звані закладки.

Викликані на місце події слідчі територіального підрозділу поліції вилучили з трьох схованок, зроблених правопорушником, по одному згортку з кристалічною речовиною, а у самого одесита – 14 згортків з аналогічним вмістом. За результатом експрес-тесту, в пакуночках знаходився «крек» (кокаїн).

Зі слів затриманого, наркотичні засоби він підібрав у певному місці – інформацію з інструкцією щодо подальших дій йому нібито надав незнайомий чоловік під час спілкування в одному з телефонних месенджерів. Надалі зловмисник ходив за вказаними в інструкції адресами та робив схованки, в які клав наркотик для клієнтів. Під час огляду мобільного телефону громадянина, поліцейські виявили інформацію щодо розповсюдження забороненої речовини.

В ході обшуку за місцем мешкання зловмисника правоохоронці виявили ще кілька пакетів з речовиною рослинного походження. За його словами – з марихуаною, яку він зберігав нібито для особистого вживання.

Усі вилучені речовини поліцейські скерували на експертизу.

Наразі, за наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичного засобу. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. 

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку, слідчі клопочуть про обранні йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Правоохоронці встановлюють повне коло осіб, причетних до наркотрафіку.

Слідство триває.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux