Портал в режимі тестування та наповнення
Спричинив сусіду смертельні тілесні ушкодження: одеські поліцейські затримали 30-річного зловмисника
Опубліковано 04 вересня 2024 року о 13:30

Під час конфлікту між двома жителями багатоквартирного будинку один декілька разів вдарив другого ножем. На жаль, від отриманих поранень потерпілий за декілька днів помер у лікарні. Правопорушнику за скоєне загрожує до десяти років увʼязнення.

Подія сталася у дворі багатоповерхівки на вулиці Канатній. Поліцейські встановили, що коли двоє сусідів 30-ти та 59-ти років йшли в бік подвірʼя, молодший за віком чоловік першим увійшов у ворота в арці і зачинив хвіртку перед обличчям старшого. Останній зайшов вслід за ним, проте через це між чоловіками виникла словесна перепалка та штовханина. В ході сутички молодик дістав із сумки ніж та декілька разів вдарив ним літнього сусіда, поранивши йому живіт, плече та кисть руки. Після скоєного зловмисник втік, а «швидку» та поліцію для потерпілого викликали інші жителі будинку.

Пораненого у тяжкому стані госпіталізували, але, на жаль, на третій день, не приходячи до свідомості, він помер. Тіло небіжчика слідчі направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

В ході оперативно-розшукових заходів співробітники сектору карного розшуку територіального підрозділу поліції встановили правопорушника та розшукали його менш ніж за добу на території того ж району. Знаряддя злочину фігурант позбувся і щодо свого протиправного вчинку нічого не пояснює.

«Ми затримали чоловіка в процесуальному порядку і на підставі тих доказів, які наразі зібрали, повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до десяти років. Слідство триває під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси», - повідомив слідчий відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 Роман Авдоян.

Одеське районне управління поліції № 1


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux