Портал в режимі тестування та наповнення
Спортивний клуб поліції Одещини «ПАТРІОТ» підбив підсумки досягнень 2021 року
Опубліковано 30 листопада 2021 року о 12:38

Звітна конференція відбулася на базі Головного управління поліції в Одеській області за участю президії, партнерів та почесних гостей громадської організації.

Молодь поліції та ветерани МВС в партнерстві з «динамівцями» та іншими спортивними колективами докладають багато зусиль для популяризації спорту та здорового способу життя серед громадян і роблять значні вклади, зокрема у матеріально-технічну базу правоохоронців, аби вони мали можливість якісно займатися спортом, підтримувати свою фізичну форму та виступати на місцевих, всеукраїнських і світових спортивних аренах.  

«Відтак рік, що минає, для «патріотів» видався насиченим на події - за плечима більше двадцяти проведених спортивно-масових заходів та укомплектувань спортзалів для тренувань поліцейських в Рені, Кодимі, Саврані, Любашівці, Роздільній та Одесі», - зазначив заступник голови СКП «ПАТРІОТ», заступник начальника УКЗ, начальник відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення ГУНП в Одеській області Максим Лимар і з гордістю представив до нагородження переможців змагань на першість поліції регіону в поточному році - батальйон поліції особливого призначення, Одеське районне управління поліції № 1 та Подільське районне управління поліції.

За підсумками роботи за плідну співпрацю зі спортивним клубом поліції до нагороди були представлені також голова Одеської обласної ветеранської організації ГО «Асоціація ветеранів МВС України» Анатолій Кіршта, т.в.о. заступника начальника ГУНП в Одеській області Олександр Хутняк, перший заступник голови Одеської обласної організації ФСТ «Динамо» України Ольга Черкасова, ветеран органів внутрішніх справ Микола Пасічник та ветеран і майстер спорту з марафону Георгій Мітєв.

«Багато років я залучаю до спорту молодь, у тому числі дітей поліцейських, проводжу показові виступи та змагання в пам’ять про загиблих співробітників правоохоронних органів, письменників, заслужених тренерів. Попри весь мій ентузіазм, без вас, колеги, це було б вкрай важко робити сьогодні. Дякую кожному за посильний вклад у майбутні покоління», - наголосив під час засідання майстер спорту України Микола Пасічник.

«Нарощуємо наші зусилля, піднімаємо моральний та спортивний дух молоді далі, і, я переконаний, ми пишатимемося нашими дітьми та онуками», - підсумував голова «Асоціації ветеранів МВС України» Анатолій Кіршта.

Відділ комунікації поліції Одеської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux