Портал в режимі тестування та наповнення
Слідчий – професія сильних та відповідальних жінок
Опубліковано 07 березня 2018 року о 16:32

До структури Нацполіції входить велика кількість підрозділів. На стражі Закону стоять дільничні офіцери, оперативні працівники, співробітники патрульної поліції... Однак не буде перебільшенням сказати, що слідча робота охоплює всі грані поліцейської служби.

Яскравим прикладом професіоналізму з великої літери є начальник відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров'я особи, слідчого відділу Київського відділу поліції Оксана Єгорова.

Капітан поліції служить у правоохоронних органах з 2001 року. Весь період часу жінка присвятила себе слідчій роботі. Вона не нарікає на нелегку працю та безсонні ночі. Постійно підвищує свій професійний рівень, так як на практиці їй доводиться застосовувати знання не тільки в області юриспруденції, а й бути психологом, знаходити підхід до всіх учасників процесу.

Оксана згадує, що бажання працювати в правоохоронних органах з'явилося ще в дитинстві. І послугувала цьому... перша дитяча закоханість в старшокласника. Юнак, будучи учнем випускного класу, згідно з традицією, ніс дівчинку на руках, відкриваючи шкільну «лінійку». Хлопець справив на маленьку Оксану незабутнє враження та підкорив її серце. Тому, коли молодик став курсантом «школи міліції», дівчинка прийняла рішення піти по його стопах. Потім бажання зміцнилося, і Оксана поступила до академії внутрішніх справ.

В подальшому молодший лейтенант Єгорова стала слідчим, працювала в  м. Миколаєві та здобувала освіту заочно. У практиці Оксани Єгорової було багато подій, оглядів місць події, розкритих злочинів, направлених до суду обвинувальних висновків...

Однією зі своїх перших «серйозних» справ Оксана вважає розслідування злочинів, скоєних неповнолітнім миколаївцем. Підліток обвинувачувався у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень місцевим жителям, хуліганстві із застосуванням зброї, а також став учасником розбійного нападу в комп'ютерному залі. Оксана Василівна каже, що довівши вину обвинуваченого, направивши таку складну кримінальну справу до суду, зрозуміла, що стала повноправним членом «касти» слідчих і готова до будь-яких труднощів. Подібних епізодів у житті працівника поліції багато, але капітан Єгорова вважає за краще скромно про них мовчати.

Оксана самостійно виховує 11-річного сина - гордість мами. Єгор не тільки отримує гарні оцінки в школі, але і активно займається спортом. Регбі та джіу-джитсу - не просто захоплення, а покликання хлопчика. Оксана усіма силами підтримує сина, і, хто знає, може в майбутньому Єгор стане чемпіоном або піде по стопах мами... Син у Оксани самостійний чоловік - може сходити до магазину, приготувати вечерю... Найбільше бажання хлопчика - побільше проводити часу з мамою, хоча синочок з розумінням ставиться до важкої та важливої роботи мами.

Оксана Єгорова є гідним прикладом для молодих фахівців, з якими вона постійно ділиться своїм багатим практичним досвідом. Молодь «вбирає» знання, Оксана Василівна для своїх підлеглих не тільки старший наставник і авторитетний керівник, але і друга мама – провідна зірка на нелегкому шляху молодого поліцейського.

Дмитро Узун і В'ячеслав Соловйов є слідчими відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров'я особи, з листопада 2016 року. Прочитавши оголошення про проведення конкурсу на зазначені посади, молоді люди успішно його пройшли та опинилися в підпорядкуванні у нашої героїні. Слідчі характеризують свого керівника як людину, яка володіє гарними організаторськими здібностями, професіонала, який вміє розпланувати роботу та отримати результат в мінімальні терміни.

«Оксана Василівна, будучи тендітною та привабливою жінкою, підтримує тверду дисципліну в колективі, - говорить В'ячеслав Соловйов. - Можна завжди звернутися по допомогу в будь-якій ситуації, отримати корисну пораду та підтримку».

Керівництво відділу поліції також високо цінує капітана поліції Оксану Єгорову та ставиться до неї з великою повагою.

8 березня, в Міжнародний жіночий день, побажаємо їй успіхів в нелегкій службі, миру і щастя.

Київський відділ поліції в м. Одесі


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux