Портал в режимі тестування та наповнення
Сервісний центр МВС №5141 в Одесі змінив адресу і відновив надання послуг
Опубліковано 13 квітня 2023 року о 15:00

Безперервне надання громадянам якісних державних послуг можливе навіть в умовах воєнного стану. Пріоритетним напрямком роботи залишається забезпечення обслуговування громадян, в тих регіонах, де збільшився попит на послуги сервісних центрів МВС.

Сьогодні, 12 квітня, відбулася презентація сервісного центру МВС №5141, який переїхав за новою адресою: м.Одеса, вулиця Інглезі, 15А. Оновлене приміщення площею 535 кв.м. забезпечене всіма умовами прозорості та безбар’єрності надання послуг. Тут є простора зала, рецепція, зона очікування для клієнтів, дитяча кімната та буккросинг. Центр розташований на першому поверсі та враховує всі норми інклюзивності.

На відкриття центру були запрошені начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик та начальник Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Одеській області Михайло Козловський.

Протягом минулого року сервісними центрами МВС Одещини здійснено майже 112 тисяч реєстраційних операцій, за І квартал 2023 року майже 30 тисяч, з них понад 7 тисяч сервісним центром МВС № 5141.

«Особливістю цього центру раніше було те, що він надавав лише послуги, пов’язані з реєстраційними діями. Тепер тут почнуть надавати послуги, пов’язані з посвідченням водія. Очікується, що за місяць тут буде від 600 до 800 обмінів та відновлень посвідчень водія», — зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Цей сервісний центр МВС надаватиме послуги з реєстрації, перереєстрації транспортних засобів, призначення належного користувача, вибракування транспортних засобів, відповідального зберігання номерних знаків, замовлення індивідуальних номерних знаків, обміну та відновлення посвідчення водія — тобто, весь спектр послуг сервісних центрів МВС, окрім прийому теоретичного та практичного іспитів у кандидатів у водії.

Графік роботи стандартний:

вівторок — п’ятниця: з 8:00 до 17:00;

субота: з 8:00 до 15:45;

неділя, понеділок: вихідні.

«Ми ставимо високі вимоги до обслуговування і хочемо, щоб кожен отримував послуги у короткі строки, в зручних і безбар’єрних приміщеннях та з привітними адміністраторами. Переконаний, саме так тут є і буде», — зазначив на презентації Михайло Козловський

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання можна знайти на сайті.

РСЦ ГСЦ МВС України в Одеській області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux