Портал в режимі тестування та наповнення
Розкладав по місту «закладки»: 19-річного жителя Білгорода-Дністровського засудили за розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин
Опубліковано 18 травня 2023 року о 09:15

Конфіскувати майно, яким він володіє, позбавити волі на шість років та стягнути понад 85000 гривень, витрачені на залучення експертів, – таке рішення виніс щодо правопорушника місцевий суд.

У серпні минулого року співробітники кримінальної поліції викрили та затримали 19-річного жителя Білгорода-Дністровського, коли той йшов додому з пакунком галюциногенних грибів вагою майже сто грамів.

Поліцейські провели невідкладний обшук за місцем мешкання правопорушника, в ході якого вилучили майже сто грамів амфетаміну, зокрема розфасованого у згортки, понад 600 грамів канабісу, чотири пакетики з РVP загальною вагою понад 2 грами, ваги та пакувальний матеріал.

Надалі правоохоронці встановили місце знаходження 34-х схованок, які використовував зловмисник при розкладанні по місту так званих закладок, і канал інформування клієнтів. При огляді локацій поліцейські виявили ще 10 згортків з канабісом загальною вагою 11 грамів та 24 згортки з РVP вагою понад 6 грамів.

Вміст усіх вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин правоохоронці підтвердили експертними висновками. Серед них – особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини.

Зловмисник повністю визнав свою провину та пояснив, що купував заборонений «товар» через месенджер Telegram, фасував за місцем мешкання та збував через «закладки».

Поліцейські затримали молодика у процесуальному порядку і за наявності достатніх доказів, зібраних під час досудового розслідування, під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули йому обвинувачення у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, психотропних речовин у великих розмірах та особливо небезпечної психотропної речовини, вчинених повторно, що передбачено частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України.

Суд, дослідивши матеріали провадження та надані правоохоронцями докази, ухваленим обвинувальним вироком визнав хлопця винним та призначив йому покарання у вигляді шести років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що є його особистою власністю. Також суд ухвалив стягнути з обвинуваченого на користь держави понад 85 тисяч гривень, витрачених на залучення експертів, а усі вилучені речові докази у справі знищити.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux