Портал в режимі тестування та наповнення
Поліція розслідує обставини конфлікту із застосуванням зброї
Опубліковано 26 листопада 2018 року о 10:58

За вказаним фактом розпочаті кримінальні провадження. Триває досудове розслідування.

Подія мала місце 19 листопада на території Біляївського району Одеської області. Попередньо встановлено, що 38-річний потерпілий перебував у гостях у знайомого. В ході вживання алкоголю з невстановлених причин між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку. В ході бійки господар домоволодіння застосував до гостя зброю імовірно травматичної дії.

Про вказану подію до поліції через декілька днів із заявою звернувся адвокат потерпілого. Того ж дня Усатівським відділенням поліції було розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Згодом із заявою про спричинення тілесних ушкоджень звернулася і адвокат господаря домоволодіння. За її зверненням до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

В подальшому, в ході моніторингу мережі Інтернет, правоохоронцями  було виявлено відео з камер зовнішнього спостереження, на якому зафіксований конфлікт та бійка із застосуванням зброї. Це дало слідству підстави для перекваліфікації кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст. 122 Кримінального кодексу України на ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

В ході проведення досудового розслідування до слідчих із заявою звернулася адвокат нападника із заявою про викрадення травматичного пістолету, з якого здійснювалася стрілянина по потерпілому. Вказані відомості також внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 262 (Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем) Кримінального кодексу України.

В теперішній час слідчими допитані потерпілий та ряд свідків події. Слідство триває.

Потерпілий перебуває у лікарні та готується до операції.

                Біляївський відділ поліції в Одеській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux