Портал в режимі тестування та наповнення
Разом - до перемоги: міжнародні партнери передали Нацполіції майже тисячу бронежилетів
Опубліковано 23 квітня 2022 року о 15:23

Днями представники Міжнародного штабу допомоги українцям надали для потреб Національної поліції України гуманітарну допомогу загальною вартістю 10 мільйонів гривень.

«Завдяки співпраці Національної поліції України з Міжнародним штабом допомоги українцям сьогодні ми отримали майже 1000 бронежилетів для поліцейських, які зараз несуть службу в регіонах, де відбуваються бойові дії. Така співпраця є вкрай важливою для нас, і ми вдячні міжнародним партнерам за підтримку і допомогу», - зазначив начальник управління дотримання прав людини Національної поліції України Руслан Горяченко.

Головними цінностями для українців завжди було і буде людське життя, тож завдяки сучасним бронежилетам поліцейські зможуть почуватися захищеними під час виконання своїх службових завдань у будь-якій гарячій точці України.

За словами президента асоціації українців в Люксембурзі Ніколаса Жарова, на цей момент вже відправлено понад 600 тонн гуманітарної допомоги, в тому числі і для військових.

«На сьогодні ми передаємо 500 плит та кілька десятків готових бронежилетів, також розгрузки, тепловізори. І другий напрямок – це робота з біженцями у Люксембурзі: прихисток і  надання всієї допомоги, яка потрібна на місці», – повідомив Ніколас Жаров.

Глава міжнародного штабу допомоги українцям Ганна Крисюк зазначила, що в рамках міжнародного штабу допомоги українцям співпраця відбувається з Міністерством охорони здоров’я, Збройними силами України, Міністерством оборони України та з Національною поліцією України. 

«Сьогодні як раз-таки дійшла черга до передачі великого вантажу для Національної поліції, адже вони теж боронять кордони нашої країни і у правовому плані дуже велику допомогу надають на місцях. Тому я дякую Національній поліції за співпрацю, за швидке цілодобове реагування. Адже ситуацій є багато і дуже різних. У нашій такій кооперації наша сила і я вірю у нашу перемогу. Ми всім штабом робимо все можливе, щоб вона була якомога скоріше», – підсумувала Ганна Крисюк.

Довідково: міжнародний штаб допомоги українців об’єднує бізнес-клуби, благодійні фонди, громадські організації, корпорації та холдинги, а також представників української діаспори з 75 країн світу. Завдяки їхнім старанням, було зібрано необхідні кошти та закуплено бронежилети для поліцейських.
Разом до перемоги! Слава Україні!

Відділ комунікації поліції
Львівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux