Портал в режимі тестування та наповнення
Профорієнтаційна кампанія у розпалі: поліцейські Одещини знайомлять випускників шкіл з особливостями своєї роботи та закликають долучатися до лав правоохоронців
Опубліковано 08 лютого 2023 року о 13:30

У рамках «Дня відкритих дверей» учні 11 класу Новосамарського ліцею відвідали відділ поліцейської діяльності № 2 Подільського районного управління поліції.

Співробітниця сектору кадрового забезпечення Ірина Запорожець провела для школярів екскурсію відділом поліції та розповіла про роботу чергової частини, груп реагування патрульної поліції, дільничних, ювеналів, слідчих, оперативників тощо. Гостям поліцейські продемонстрували спеціальні засоби, які використовують під час несення служби, та загострили увагу, що застосовувати їх можна лише на підставі закону України «Про Національну поліцію». Від курсантів Одеського державного університету внутрішніх справ, які зараз перебувають у підрозділі поліції на практиці, юнаки та дівчата з перших вуст дізналися, як проходить навчання, чому вони навчилися на заняттях з теоретичної, тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки.

«Підготовка поліцейських відбувається в закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, на Одещині це – Одеський державний університет внутрішніх справ. Держава забезпечує курсантам безкоштовне навчання, проживання, обмундирування та виплату стипендії. Кожен бажаючий вступити на навчання може звернутися до кадрових підрозділів поліції за місцем проживання, щоб отримати детальну інформацію про перелік необхідних документів та подальший алгоритм дій. Хочу зазначити, що ми супроводжуємо майбутніх абітурієнтів від формування особистої справи до початку вступної кампанії, а після закінчення навчального закладу допомагаємо з працевлаштуванням, яке також гарантоване державою», - наголосила Ірина Запорожець.

Також деталі вступної кампанії можна дізнатися на сайті ОДУВС в розділі «Вступникам». Зауважимо, що тим, хто визначився з фахом, варто вже готуватися і збирати необхідні документи.

Чекаємо сміливу, чесну і справедливу молодь в нашій поліцейській родині.

Відділ поліцейської діяльності № 2 Подільського районного управління поліції Одещини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux