Портал в режимі тестування та наповнення
ПРЕС-РЕЛІЗ ПРО НАЙБІЛЬШ РЕЗОНАНСНІ ЗЛОЧИНИ ТА ПОДІЇ ЗА 14.02.2018
Опубліковано 15 лютого 2018 року о 09:00

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулася 24-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа, пошкодивши замок на дверці автомобіля марки «ВАЗ», який був припаркований біля будинку, скоїла крадіжку акумуляторної батареї. Вжитими заходами був встановлений раніше судимий 43-річний мешканець села Саф’яни. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулася 17-річна мешканка міста, яка повідомила, що невідома особа скоїла крадіжку її сумки з грошима в сумі 150 гривень, яку вона залишила в камері для зберігання речей в магазині. Вжитими заходами був встановлений 20-річний чоловік. Викрадене майно повернено потерпілій. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Лиманського відділу поліції надійшла заява 37-річного чоловіка про те, що біля будинку за місцем мешкання невстановлений чоловік з його автомобіля намагався відкрито викрасти відеореєстратор вартістю 600 гривень. Вжитими заходами поліцейські викрили 23-річного чоловіка, від якого отримали правдиві свідчення.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява охоронця супермаркету про те, що з приміщення магазину невідома особа таємно викрала 3 пакунки філе сьомги загальною вартістю 408 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 19-річного підлітка, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Хаджибеївського відділення поліції Суворовського відділу поліції надійшла заява 40-річного чоловіка про те, що невідома особа з його автомобіля таємно викрала акумулятор. Сума збитку - 1500 гривень. Правоохоронцями під час проведення оперативно-розшукових заходів по гарячих слідах викрито 33-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

До Приморського відділу поліції надійшла заява 25-річної працівниці супермаркету про те, що з приміщення магазину невідома особа викрала парфум. Сума збитку – 1899 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські у скоєнні злочину викрили 23-річну жінку, від якої надійшли правдиві свідчення. Речовій доказ вилучено.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 44-річного чоловіка про те, що невідома особа з подвір’я будинку за місцем мешкання таємно викрала вісім радіаторів та дві труби. Сума збитку - 720 гривень. Поліцейські вжитими заходами у скоєні даного злочину викрили 36-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції надійшла заява 40-річного чоловіка про те, що біля будинку за місцем мешкання дві невідомі особи таємно викрали металеву сітку з двома металевими стовпами. Сума збитку - 500 гривень. Поліцейські вжитими заходами у скоєнні даного злочину викрили 32-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення. Тривають заходи щодо  встановлення місцезнаходження співучасника злочину.

При використанні даної інформації посилання на ВК ГУНП в Одеській області обов’язкове


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux