Портал в режимі тестування та наповнення
ПРЕС-РЕЛІЗ ПРО НАЙБІЛЬШ РЕЗОНАНСНІ ЗЛОЧИНИ ТА ПОДІЇ ЗА 05.03.2018
Опубліковано 06 березня 2018 року о 09:00

Працівниками Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції в рамках проведення профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Зброя та вибухівка» виявлено 46-річного чоловіка, в якого під час поверхневої перевірки вилучено 13 набоїв калібру 9 мм. Вилучене направлено на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Працівниками Авангардівського відділення поліції Овідіопольського відділу поліції в рамках проведення профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мігрант» було виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 31-річного громадянина однієї з іноземних держав, який порушив правила перебування іноземних громадян на території України.

Працівниками Тарутинського відділення поліції Арцизького відділу поліції в рамках проведення профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Зброя та вибухівка» зупинено 39-річного чоловіка, в якого було виявлено та вилучено саморобний пристрій для стрільби "ручка-пістолет" калібру 5,6 мм. Чоловік пояснив, що знайшов його на околиці с. Березине та зберігав у себе без будь-якої цілі. Вилучене направлено на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Працівниками Приморського відділу поліції в рамках проведення профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мігрант» було виявлено 40-річного іноземця, який порушив термін перебування іноземних громадян на території України. Відносно нього було складено протокол за ч. 1 ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення та прийнято рішення про примусове повернення його на батьківщину.

Співробітниками Миколаївського відділення поліції Любашівського відділу поліції в рамках проведених профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 20-річного громадянина однієї з іноземних держав, який незаконно проживав на території України.

Працівниками Кілійського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції в рамках проведення профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мігрант» виявлено факт незаконного проживання на території України 63-річного громадянина однієї з сусідніх країн. Відносно нього було складено протокол за ч. 1 ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення та прийнято рішення про примусове повернення його на батьківщину.

Співробітниками Усатівського відділення поліції Біляївського відділу поліції в рамках проведених профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 23-річного громадянина однієї з іноземних держав, який незаконно преребував на території України.

Працівниками Авангардівського відділення поліції Овідіопольського відділу поліції в рамках проведення профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мігрант» було виявлено сім фактів незаконного перебування на території України громадян однієї з іноземних держав. Відносно них складено протоколи за ч. 1 ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення та прийнято рішення про примусове повернення їх на батьківщину.

При використанні даної інформації посилання на ВК ГУНП в Одеській області обов’язкове


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux