Портал в режимі тестування та наповнення
Правоохоронці продовжують відпрацювання Одеси під умовною назвою «Нічне місто»
Опубліковано 15 лютого 2024 року о 16:20

Минулої доби поліцейські спільно з військовослужбовцями Національної гвардії та представниками громадських формувань провели профілактичний рейд у Приморському районі Одеси.

Патрулі перевіряли підозрілих осіб і автотранспорт, контролювали обмеження і заборони, впроваджені в період правового режиму воєнного стану. Зокрема, продаж алкогольних напоїв після 22-ї години, своєчасне припинення роботи закладів та дотримання громадянами комендантської години. Також відпрацьовували осіб, які перебувають на превентивних обліках поліції, зокрема раніше судимих, кривдників та власників зброї. Приділяли увагу дітям, які у темну пору доби знаходились на вулиці без супроводу дорослих. Стежили за дотриманням водіями правил дорожнього руху.

Загалом було перевірено понад 100 осіб, більше 70 транспортних засобів та майже 50 торговельних та розважальних закладів.

Під час відпрацювання правоохоронці розкрили ряд кримінальних правопорушень, серед яких незаконне поводження зі зброєю, незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів.

Також було складено низку адміністративних матеріалів, зокрема за порушення водіями правил дорожнього руху; дрібне викрадення чужого майна; порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами; дрібне хуліганство; вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування; куріння тютюнових виробів у заборонених місцях; розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді; доведення неповнолітнього до стану сп'яніння батьками неповнолітнього, особами, які їх замінюють, або іншими особами; ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей; порушення правил адміністративного нагляду.

Крім того, правоохоронці виявили 23 порушника комендантської години.

Профілактичне відпрацювання міста триватиме. Закликаємо громадян відповідально ставитися до діючих обмежень, обумовлених правовим режимом воєнного стану та норм чинного законодавства.


Одеське районне управління поліції №1 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux