Портал в режимі тестування та наповнення
Правоохоронці направили до суду обвинувальні акти відносно двох жителів Одещини, які спричинили тілесні ушкодження своїм знайомим
Опубліковано 07 грудня 2022 року о 09:15

Чоловік із Подільської громади побив свого товариша, а жінка з Новоборисівського ОТГ зчепилася з сусідкою.

На Подільщині невдало закінчилося застілля між приятелями. Під час спільного вживання алкогольних напоїв гість почав залицятися до дружини свого товариша. Це спровокувало сварку, в розпалі якої чоловіки вийшли на вулицю, і господар дерев'яною штахетою від паркану кілька разів вдарив потерпілого по голові. Того з численними травмами голови та черепно-мозковою травмою госпіталізували до місцевої лікарні, а медики повідомили про подію до поліції. Наразі 43-річний постраждалий почувається добре, а його на рік молодший кривдник буде відповідати за нанесення тяжкого тілесного ушкодження. Визнавши зібрані під час досудового слідства докази достатніми, поліцейські під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури склали та скерували до суду обвинувальний акт відносно підозрюваного за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

А от на Роздільнянщині посварилися дві сусідки. Жінки віком 66-ти та 50-ти років почали сперечатися під час роботи на власних городах. Приводом для сварки стали нечистоти, які виливалися з сараю молодшої за віком громадянки на город старшої. У розпалі конфлікту власниця сараю з необережності штовхнула невдоволену сусідку так, що та не втрималася і впала, зламавши передпліччя. Очевидці викликали на місце події лікарів та поліцейських. Правоохоронці розібралися в ситуації і за наявності достатніх доказів, зібраних під час досудового розслідування, повідомили фігурантці про підозру в необережному середньої тяжкості тілесному ушкодженні. Обвинувальний акт за ст. 128 Кримінального кодексу України поліцейські вже направили до суду.

Згідно з законодавством, мешканцю Подільського району загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення, а жінці з Роздільнянського району – громадські роботи на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Одеської області
(За матеріалами територіальних підрозділів поліції)


 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux