Портал в режимі тестування та наповнення
Працівниками сервісного центру МВС Одещини з початку року було виявлено: викрадений автомобіль, автівку зі зміненим ідентифікаційним номером кузова, транспортний засіб з підробленими документами та особу, яка переховується від суду
Опубліковано 27 січня 2020 року о 10:46

У  новому році почастішали випадки шахрайств на вторинному ринку автомобілів, в результаті чого потенційні автовласники нерідко залишаються і без грошей, і без омріяних ними транспортних засобів. Або ж, вже після вчиненої оборудки, роблять для себе малоприємні відкриття – автомобіль був викрадений, або має підроблені номери агрегатів чи підроблені реєстраційні документи.

Перший випадок мав місце у територіальному сервісному центру МВС № 5150, що знаходиться у місті Чорноморськ. Чоловік звернувся з приводу перереєстрації автомобіля ВАЗ 212107. Проведеною перевіркою, за наявними базами встановлено, що автомобілем незаконно заволоділи 10 років тому.

Два інші випадки стались у сервісному центрі МВС № 5152 розташованому у місті Одеса. Одесит діючи на підставі доручення, виданого одним з приватних нотаріусів на початку січня, звернувся з наміром переоформити автомобіль Ford Escort. Але авто з Хмельницька виявилось з підробленими реєстраційними документами. Того ж дня,  при проведенні перереєстрації автомобіля Honda Civic - виявлено  факт зміни ідентифікаційного номеру кузова.

Завдяки пильності співробітників територіального сервісного центру МВС № 5149 виявлено чоловіка, якого розшукують правоохоронці. У сервісному центрі МВС що у місті Подільськ при перевірці допуску до навчання, для отримання посвідчення водія, встановлено що 40-річний мешканець м. Ананьїв вже третій рік перебуває у розшуку, як особа, що переховується від суду, за частиною 2 статті 186 КК України.

Аби уникнути неприємностей під час купівлі транспортного засобу звертайте увагу на кузов та днище автомобіля, особливо на стан лакофарбового покриття. Після чого необхідно звернутися разом з продавцем в будь-який сервісний центр МВС не залежно від місця реєстрації авто. Адміністратор перевірить транспортний засіб по базах даних, після чого можна відразу заключити договір купівлі-продажу, який є безкоштовним.

До речі, на сайті ви можете самостійно перевірити історію транспорту: http://bit.ly/3069bn2

 

          Регіональний сервісний центр МВС в Одеській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux