Портал в режимі тестування та наповнення
Поліція забезпечила публічний порядок під час акції проти будівництва кінологічного майданчика
Опубліковано 25 грудня 2018 року о 13:57

Зараз троє осіб доставлені до поліції для встановлення обставин події.

Учасники акції із застосуванням сльозогінного газу вчинили бійку з правоохоронцями. Попередньо їх дії кваліфікуються  ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

В ході акції один з правопорушників висловлювався нецензурною лайкою в бік правоохоронців. Його вивели з місця проведення акції та супроводили до службового автомобілю поліцейських для подальшого доставлення у відділення поліції. Двоє інших учасників акції, аби завадити правоохоронцям затримати товариша, вирушили слідом. Один з них вдарив поліцейського, а інший чинив непокору поліцейським та заважав їм посадити в автомобіль правопорушника.  

Наразі усі троє доставлені у Таїровське відділення поліції. Правоохоронці продовжують нести службу по забезпеченню публічного порядку та безпеки біля Меморіалу 411-ї батареї.

ОНОВЛЕНО

В теперішній час слідчими вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за ст. 356 (самоправство) Кримінального кодексу України.

Станом на 14.35.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості внесені за ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) Кримінального кодексу України.

Станом на 15.45.

У відношенні двох учасників акції, доставлених у відділення поліції, складені адміністративні протоколи. Дії одного з них кваліфікуються за ст. 173  (дрібне хуліганство), іншого – за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця)  КУпАП. Наразі обидва громадянина опитані та відпущені. Третій учасник акції опитаний в рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 342 Кримінального кодексу України. Після вручення йому повістки про виклик до органу досудового розслідування він також буде відпущений.

Відділ комунікації поліції в Одеській області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux