Портал в режимі тестування та наповнення
«Поліцейський» – професія, яку обирають за покликом серця, а здобувають в закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання
Опубліковано 15 червня 2022 року о 16:57

На Одещині підготовку кадрів для Національної поліції України здійснює Одеський державний університет внутрішніх справ. Для тих, хто цікавиться, прийом документів у виші триває до 3 серпня.

Поліцейські спільно з представниками ОДУВС регулярно влаштують ознайомчі зустрічі з молоддю і допомагають зорієнтуватися у спеціалізація університету – кримінальній поліції, превентивній діяльності та досудовому розслідуванні, розповідають про етапи вступу до навчального закладу та переваги курсантського життя.

Нещодавно така зустріч відбулася з майбутніми абітурієнтами з Роздільнянського району, які висловили бажання отримати відомчу освіту в системі МВС.

«Курсанти перебувають на повному державному забезпеченні, з моменту зарахування на навчання є співробітниками органів Національної поліції України і користуються правами та пільгами, передбаченими законодавством. Випускникам університету присвоюється спеціальне звання «лейтенант поліції» та гарантовано надається перше робоче місце», - розповів хлопцям та дівчатам начальник навчально-методичного відділу Одеського державного університету внутрішніх справ Олександр Сіфоров.

Правоохоронці також зазначили, що в ОДУВС є центр дозвілля, спортивні секції, наукові гуртки, бібліотечний комплекс, полігон, стрілецький і лазерний тири, гуртожитки та їдальні, в яких курсанти проживають та харчуються безкоштовно.

Документи для вступу до вишу приймаються до 3 серпня. Необхідно заповнити анкету на сайті закладу або звернутися до сектору кадрового забезпечення поліції за місцем проживання.

Після оформлення особової справи вступники складають в університеті індивідуальну усну співбесіду та проходять тест на визначення рівня фізичної підготовленості. Подавати результати мультипредметного тесту не обов'язково.

Дізнатися всі деталі можна на офіційному сайті вишу або за телефонами приймальної комісії (094) 951 80 09, (096) 682 84 63, (094) 947 20 17. Чекаємо активну молодь у родині поліцейських. Захисники завжди потрібні Україні.

Роздільнянський районний відділ поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux