Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські офіцери громади та ювенали Одещини на варті інтересів дітей
Опубліковано 11 червня 2022 року о 14:30

Разом із працівниками соціальних установ вони перевіряють умови проживання неповнолітніх, цікавляться стосунками у сім'ях, з’ясовуючи, чи не зазнають діти психологічного або фізичного насильства з боку батьків, а також проводять просвітницькі заходи з різних актуальних питань.

Поліцейський офіцер громади з Балтщини Андрій Бондаренко разом із посадовими особами служб у справах дітей перевірили сім’ї, які перебувають на обліку, у селах Гольма та Білине. Результати потішили перевіряючих: жінка, діти якої пів року перебували у патронатній сім'ї, значно покращила умови проживання у будинку – зробила ремонт та прибирання, заготовила запас їжі, що дає можливість повернути малюків до рідної оселі. Інші родини, яким давали час на виправленні ситуації, також почали відповідальніше ставитися до виконання батьківських обов'язків.

Під час бесід Андрій Бондаренко нагадав громадянам, що якщо у них виникають проблеми, вони можуть зателефонувати йому за номером (380)-675-85-54-32 або прийти на поліцейську станцію в селі Гольма.

А «шериф» Ананьївської громади Сергій Синиця разом із ювенальною поліцейською Іриною Анін зустрілися з вихованцями місцевого Центру позашкільної освіти та виховання і нагадали їм правила дорожнього руху та алгоритм дій під час повітряної тривоги.

Щоб діти краще засвоїли правила перетину вулиць, поліцейські проводили урок на пішохідному переході, розповідали про різницю дорожніх знаків, розмітку. Юні співбесідники правоохоронців, як і багато їхніх однолітків, мріяли хоча б на мить відчути себе поліцейськими, тому із задоволенням приміряли бронежилети, головні убори, «кермували» поліцейським автомобілем та робили оголошення через гучномовець. Також поліцейські разом із дітьми переглянули тематичне відео про поведінку під час повітряної тривоги та закликали не грати на вулиці в цей час, а скоріше прямувати в укриття, бути слухняними і виконувати вимоги дорослих.

Педагогам поліцейський офіцер громади Сергій Синиця нагадав свій номер телефону (380)955517427 та закликав звертатися за потреби - його службове приміщення знаходиться у селі Шимкове.

Подільське районне управління поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux