Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Одещини провели турнір на першість з мініфутболу (ОНОВЛЕНО: ДОДАНО ВІДЕО)
Опубліковано 20 грудня 2021 року о 18:30

Спортивний захід був приурочений Дню вшанування пенсіонерів і ветеранів Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України.

Участь у ньому взяли 10 збірних команд - поліцейські з ГУНП в Одеській області, батальйону поліції особливого призначення, Приморського району Одеси, Болграду, Кодими, Южного, Ізмаїла, Березівки, Роздільної та Білгорода-Дністровського. Всі вони - переможці першого відбіркового туру змагань, що стартував на початку грудня.

У спортивній ігровій залі Управління фізичної культури і спорту Міністерства оборони України, де проходив чемпіонат, зібралися керівники, колеги та друзі правоохоронців. Серед почесних гостей були ветерани та пенсіонери МВС і Нацполіції, представники органів державної влади, спортивних організацій, заслужені тренери та спортсмени України, художні колективи та музиканти. Всі вони бажали учасникам змагань наполегливості, наснаги та перемоги.

«За ініціативою керівництва поліції Одещини ми проводимо сьогодні перший турнір з нагоди відзначення Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України. Бажаю кожному насолодитися цікавою грою. І нехай переможе сильніший», - сказав заступник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Олександр Хутняк.

Поєдинок був непростим, але разом з тим дружнім і дуже видовищним. Кілька годин спортсмени тримали вболівальників у напрузі, доля кубка переможців визначилася буквально на останніх хвилинах гри. Його володарями по праву стала збірна ГУНП в Одеській області. Другу та третю сходинки на п’єдесталі пошани посіли команди відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 та Болградського районного відділу поліції.

Завершився футбольний захід товариським матчем між переможцями і ветеранами МВС, в якому Суперкубок здобули найдосвідченіші спортсмени.  

Переможців і призерів чемпіонату заохотили кубками, медалями, дипломами та подарунками. Нагороджували спортсменів начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Микола Семенишин, перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський та директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Одеської обласної державної адміністрації Сергій Готко.

«Сьогоднішній турнір об’єднав молоде покоління поліцейських та їхніх попередників, учнів та наставників, втілення молодості й змагальництва та досвіду й мудрості. Це надзвичайно великі емоції. І я вірю в те, що започатковані нами традиції продовжуватимуться довгі роки», - сказав під час урочистого закриття турніру очільник поліції Одещини Микола Семенишин.

Цінними подарунками та подяками за сприяння й надання допомоги у проведенні чемпіонату, професійну суддівську роботу та високі досягнення у спорті були нагороджені його співорганізатори, судді, срібний призер чемпіонату світу з універсального бою, що проходив нещодавно в Туреччині, та ветерани правоохоронних органів.

Завершився захід виконанням гімну поліції Одещини.

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux