Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Одещини посилюють контроль за дотриманням карантинних заходів
Опубліковано 13 жовтня 2020 року о 21:03

Рішення про продовження карантину та внесення відповідних змін відносно діючих карантинних обмежень було прийняте Кабінетом міністрів України сьогодні, 13 жовтня. Відповідно до висновку Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за рівнем небезпеки наразі більшість населених пунктів Одеської області знаходяться  у жовтій та помаранчевій зонах.

Правоохоронці перевірятимуть дотримання громадянами протиепідемічних заходів на території усього регіону, незалежно від зонування. Проте передусім звертаємося до жителів населених пунктів, які потрапили до однієї з найвищих за рівнем небезпеки – помаранчевої - зони. На сьогодні це такі міста як Одеса, Біляївка, Ізмаїл, Чорноморськ та Теплодар, а також Березівський, Овідіопольський, Подільський і Татарбунарський райони.  Нагадуємо, що, крім обмежень зеленої та жовтої зон (таких як заборона діяльності нічних клубів та закладів громадського харчування у період з 24-ї до 7-ї години тощо), на цих територіях заборонені:

масові заходи за участю більш як 220 осіб та більше однієї особи на 10 кв. м; 

діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, крім готелів;

відвідування закладів групами кількістю більш як 20 осіб, крім закладів освіти;

діяльність спортивних залів, фітнес-центрів, крім тих, що здійснюють приймання відвідувачів не більше однієї особи на 10 кв. м;

приймання відвідувачів закладами торговельного  і побутового обслуговування населення, крім випадків забезпечення перебування у приміщенні не більше одного відвідувача на 10 кв. м;

надання послуг громадського харчування, крім випадків приймання відвідувачів із забезпеченням наповненості не більш як на 50 відсотків посадкових місць.

Просимо жителів та гостей нашого регіону з розумінням та відповідальністю поставитися до діючих карантинних заходів та вимог поліцейських щодо необхідності їх дотримання. Підкреслюємо, що усі ці заходи вживаються з єдиною метою – зупинити розповсюдження захворювання та зберегти людські життя.  Будьте свідомими, подбайте про власну безпеку та безпеку оточуючих і пам’ятайте: порушення карантинних вимог карається законом - від 17 тисяч гривень штрафу до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux