Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейський з Одещини Дмитро Бугаєнко: «Я розумію, що перемога залежить від кожного з нас, тому докладаю свої зусилля для її наближення»
Опубліковано 09 серпня 2024 року о 10:35

Старший сержант поліції неодноразово потрапляв у небезпечні ситуації, пов’язані з обстрілами, прильотами, мінуваннями. А раз думав, що попрощається з життям. Втім, ризики не лякають і не зупиняють його.

Дмитро 16 років працює у правоохоронних органах. Із 2022 року у складі зведеного загону ГУНП в Одеській області ніс службу на деокупованій Херсонщині.

Правоохоронець говорить: ніколи не міг дозволити собі знаходитися осторонь людських проблем, а під час повномасштабного вторгнення і поготів, адже присягнув на вірність своєму народові та державі, і, звісно, має бути надійною опорою для донечки та сина.

«Сьогодні ми всі працюємо на спільну перемогу. Вона потрібна нам, як повітря, без якого немає життя. Особливо гостро я це відчув у Херсоні, що був певний час окупований. Одразу після звільнення міста я побачив щасливих людей. Вони раділи, що з їхньої рідної землі вигнали окупантів. Діти чіпляли на свій одяг наші шеврони, які ми їм дарували, і говорили, що вони майбутні воїни-визволителі. Емоції переповнюють досі, яких не висловити», - каже помічник чергового сектору реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності № 1 Березівського районного відділу поліції. 

У сусідньому регіоні Дмитро проводив фільтраційні заходи на блокпостах, патрулював, забезпечував громадський порядок, виїздив на місця обстрілів, надавав допомогу постраждалим. Між виконанням поставлених перед ним завдань поліцейський опікувався дітьми, батьки яких мали згубні звички, зокрема зловживали спиртними напоями. Забезпечував продуктами дітей, приділяв їм багато уваги, був за батька. А з батьками проводив профілактичні бесіди, якими вивів їх на шлях виправлення.

Після відрядження у сусідню область Дмитро має два дні народження – 16 травня, дароване батьками, і 11 січня, якого він потрапив під масований ворожий обстріл під час проведення фільтраційних заходів на одному з блокпостів і вижив лише завдяки бетонній конструкції, що прикрила його.

«Коли я не вдома, дуже сумую за своїми дітьми. Але навіть на відстані відчуваю їхню підтримку. Згадую їх, коли допомагаю іншим дітям, які потрапляють у складні ситуації», - розповідає Дмитро Бугаєнко.

Поліцейський переконаний, що труднощі ми подолаємо, аби лиш триматися разом, бо кожен ладен допомогти наблизити нашу перемогу.

Березівський районний відділ поліції Одещини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux