Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські затримали в Ізмаїлі «закладчика» наркотиків
Опубліковано 10 жовтня 2023 року о 09:00

Правоохоронці викрили зловмисника «на гарячому». Безпосередньо у нього було декілька пакетиків з наркотичним вмістом, які він не встиг помістити у схованки, місцезнаходження ще кількох десятків встановили після того, як він їх розклав в одному з районів міста. Чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує ув’язнення. 

«Поліцейські затримали 40-річного громадянина на вулиці Івана Богуна. Під час поверхневої перевірки у нього вилучили чотири полімерні згортки з кристалоподібною речовиною білого кольору. Проведений експрес-тест підтвердив її наркотичний вміст. Також в ході огляду мобільного телефону чоловіка поліцейські виявили інформацію щодо локацій ще 25 зроблених ним «закладок». Усі схованки були перевірені, заборонені речовини із них вилучені та скеровані на експертизу. Наразі вживаються заходи щодо встановлення каналу надходження наркотичних засобів до фігуранта та повне коло осіб, причетних до даного наркозлочину», - зазначив начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

Також керівник територіального підрозділу поліції розповів, що ізмаїлець зізнався у тому, що працював «закладчиком». Він був судимий за незаконне зберігання наркотичних засобів, за що отримав покарання штрафом. А нині у суді на розгляді відносно нього знаходиться обвинувальний акт за спричинення тілесних ушкоджень знайомому.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів з метою збуту, а також у незаконному збуті наркотичних засобів. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. На час слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту», - зазначив керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара.

Слідство триває.


Ізмаїльський районний відділ поліції Одещини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux