Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські затримали 35-річного жителя Білгорода-Дністровського, який вчинив озброєне хуліганство та спричинив тяжке тілесне ушкодження знайомому
Опубліковано 29 серпня 2023 року о 16:00

Чоловіку повідомили про підозру за частиною 4 статті 296 та частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Йому загрожує до восьми років ув’язнення. 

Близько дев’ятої години вечора до поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя, що біля крамниці по вулиці Приморській відбувається бійка між двома чоловіками та було чутно постріл.

Прибувши на місце події, співробітники слідчо-оперативної групи районного відділу поліції встановили, що між двома громадянами 35 та 37 років виник словесний конфлікт, під час якого молодший за віком чоловік, який раніше вже був засуджений за незаконне поводження зі зброєю, металевою трубою вдарив старшого чоловіка по голові, ножем порізав йому губу, а також здійснив постріл вгору зі зброї невідомого походження, якої позбувся до приїзду поліції.

Потерпілого з чисельними травмами госпіталізували до міської лікарні.

З місця події правоохоронці вилучили металеву трубу, ніж, стріляну гільзу та інші речі, що становлять інтерес для слідства. Речові докази будуть скеровані на проведення експертних досліджень. Місцезнаходження зброї поліцейськими наразі встановлюється.

«За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими в рамках розпочатих кримінальних проваджень, слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за частиною 4 статті 296 та частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Мова йде про хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї та заздалегідь заготовленого предмета для нанесення тілесних ушкоджень, а також про умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто тілесне ушкодження  небезпечне для життя в момент заподіяння. Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває. За скоєне правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі», - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux