Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські з Одеси Олександр Гончаров, Тарас Юрчак та Анастасія Химчак здобули «золото» та дві «бронзи» на чемпіонаті світу з універсального бою
Опубліковано 03 листопада 2023 року о 09:15

Змагання пройшли у місті Тбілісі Республіки Грузія за участю понад 400 учасників із 36 країн. Пишаємося, що завдяки одеським спортсменам на світовій арені замайорів український двоколор.

Цьогоріч поліцейські привезли додому з-за кордону три медалі – «золото» у розділі «Light» і дві «бронзи» у розділі «Light» та «Classic». У командному заліку національна збірна України з універсального бою виборола II місце.

Спортсмени поділилися своїми переживаннями перед поїздкою. Розповіли, що часу на підготовку, як завжди, катастрофічно не вистачало. У вихорі роботи тренувалися у вихідні або ж після роботи до пізньої ночі, і їхали з відчуттям, що інші спортсмени більш підготовлені.

«Ми відчували колосальну відповідальність за імідж нашої країни і викладалися на повну», - розповів Олександр Гончаров.

Анастасія Химчак зізналася, що це була нереальна, неосяжна мрія для неї, і подякувала всім за надану можливість втілити її в життя. Каже: представляти Україну на світовій арені для неї велика честь, на таких заходах українці демонструють незламний дух нації.

«Це все лише початок, бо чим далі ми йдемо, тим ширші горизонти відкриваються, і тим потужніша мотивація», - зазначив Тарас Юрчак.

Довідково:

Олександр Гончаров – старший слідчий слідчого відділення відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1. У дитинстві він мріяв стати футболістом, як знаменитий Андрій Шевченко, але приклад батька, який займався дзюдо, взяв гору. З допомогою тата Олександр познайомився з бойовими мистецтвами, зокрема з універсальним боєм, і вже в 14 років представив збірну України на міжнародній арені. В професію старший лейтенант поліції також прийшов за прикладом батька, який працював в органах прокуратури і завжди стояв на захисті прав і свобод людей. Олександр майстер спорту міжнародного класу з універсального бою. Двічі ставав переможцем чемпіонатів світу, неодноразовий призер національних та міжнародних змагань. 

Тарас Юрчак – лейтенант поліції оперуповноважений сектору кримінальної поліції відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1. Із самого дитинства він марив спортом, вперше потрапив до спортивної зали, коли батьки повели на тренування старшого брата, і відтоді зрозумів, що це те місце, де він би хотів проводити свій вільний час. Тарас майстер спорту міжнародного класу України з універсального бою, неодноразовий переможець обласних, національних та міжнародних змагань, наразі став чемпіоном світу серед чоловіків з універсального бою. 

Анастасія Химчак – старший лейтенант поліції слідча слідчого відділення відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1. Тато з дитинства виховував її бійцем, заохочуючи до занять спортом, зокрема футболу і волейболу. Світ бойового мистецтва Насті відкрив старший брат, який займався вільною боротьбою. Сильна і вольова, з твердим характером, дівчина обрала для себе і відповідну професію. Анастасія кандидатка в майстри спорту України з універсального бою, неодноразова призерка обласних та національних змагань.

Керівництво та особовий склад поліції Одещини вітає наших спортсменів з неймовірним результатом. Пишаємося вами. В лавах поліції служать цілеспрямовані жінки та чоловіки, які завдяки своїй наполегливості досягають високих результатів та вкотре доводять, що українці – непереможні.

Одеське районне управління поліції № 1



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux