Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські викрили трьох чоловіків, які обікрали під’їзд житлового будинку, кафе та кав’ярню
Опубліковано 17 квітня 2023 року о 17:55

Зловмисників правоохоронці затримали. За скоєне їм може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.

29-річний уродженець Білгорода-Дністровського викрав майно з під’їзду багатоквартирного будинку на вулиці Пироговській. Зловмисник незаконно привласнив дитячий візок, стільчик і навіть милиці, які власник залишив біля дверей своєї квартири. Про це потерпілий сповістив правоохоронців, і вони наступного дня затримали правопорушника. Він зізнався, що здобуте злочинним шляхом майно встиг розпродати. Втім поліцейські встановили його місце збуту і вилучили.

До протиправних дій вдався і 31-річний житель Одеси, який обікрав кафе у Прохорівському сквері. Виламавши двері, зловмисник виніс з приміщення дві металеві ємності, зварювальний апарат, пилосос, а також демонтував з чотирьох холодильників двигуни. Викрадене майно він відразу продав, а гроші витратив на власні потреби. За кілька днів правоохоронці вийшли на слід правопорушника та затримали його, а нині встановлюють місцезнаходження збутих речей.

А от 29-річний уродженець Болграда обікрав кав’ярню на вулиці Космонавтів. Зловмисник проник до приміщення закладу, виламавши вікно, забрав планшет з портативним зарядним пристроєм та харчі, як раптом спрацювала сигналізація. Вартові порядку, які приїхали за викликом, затримали чоловіка «на гарячому». В якості речових доказів правоохоронці вилучили у нього чуже майно.

Нині слідчі територіальних підрозділів поліції Одеси проводять досудові розслідування проваджень, розпочатих за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення, вчинена в умовах воєнного стану) та ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 185 (закінчений замах на крадіжку, поєднаний із проникненням у приміщення, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. На підставі зібраних правоохоронцями доказів фігурантам наразі повідомили про підозру в залежності від скоєного. 

Слідство у справах триває.

Заходи проводили співробітники відділення поліції № 1, відділів поліції № 1 та № 5 під процесуальним керівництвом окружних прокуратур міста Одеси.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux