Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські розслідують обставини трьох ДТП у Подільському районі за участю легковиків та мотоциклів
Опубліковано 18 червня 2024 року о 10:50

Автопригоди, внаслідок яких травмувалися четверо людей, сталися в Балтській і Окнянській територіальних громадах та в районному центрі.

Одна дорожньо-транспортна пригода сталася 15 червня близько 20-ї години в селі Коритне Балтської ОТГ. Попередньо поліцейські встановили, що 27-річна водійка автомобіля «Chery Tiggo» на заокругленій ділянці дороги не впоралася з керуванням, допустила занос легковика на смугу зустрічного руху, внаслідок чого сталося зіткнення з мотоциклом під керуванням 18-річного хлопця. Останній каретою швидкої допомоги був доставлений до лікарні, де його ушпиталили. Жінка обійшлася без травм. Перевірка обох водіїв на стан сп’яніння показала, що вони були тверезі.

Друга автопригода мала місце у Подільську 16 червня близько 21-ї години. Попередньо поліцейські встановили, що мотоцикліст, 2001 р.н., виїжджаючи з вулиці Тілігульської на Соборну, не переконався у безпеці маневру і не поступився дорогою автомобілю «Toyota Camry», що їхав головною дорогою. Це призвело до зіткнення транспортних засобів та травмування водія двоколісника. Його з численними тілесними ушкодженнями доправили до лікарні і госпіталізували до реанімаційного відділення. 19-річний водій легковика не постраждав, на момент ДТП він був тверезий. У другого учасника пригоди взяті біологічні зразки, які будуть направлені на судову експертизу для встановлення стану сп’яніння.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 17 червня, о 5-й годині на автодорозі поблизу села Дем'янівка, що на Окнянщині. Поліцейськими попередньо встановлено, що 60-річний керманич «Volkswagen» допустив виїзд транспортного засобу за межі проїзної частини з протилежного узбіччя та перевертання автівки. Водія і його 26-річного пасажира з різними травмами доставили в лікарню. Обох ушпиталили, біологічні зразки водія будуть направлені на експертне дослідження для встановлення стану сп’яніння. 

За всіма фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі розпочали провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках проваджень поліцейські помістили транспортні засоби на арештмайданчик і призначили низку судових експертиз. 

Слідство триває. 

Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортних пригод.

Вкотре закликаємо водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними та обережними за кермом. Від транспортної дисципліни залежить ваше життя та оточення.

Подільське районне управління поліції в Одеській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux